5 gode grunde til, at du SKAL 'snappe' med på sexmesse

© Missgrey.dk

Kære Læsere

Normalt oplever du indlæg fra Miss Lara, Miss Felicity og Miss Vanilla her på sexbloggen. De forskellige indlæg giver dig forhåbentligt følelsen af, at du lærer pigerne bedre at kende, jo mere de skriver og åbner op omkring deres personlige (sex)liv. Men indimellem, er det ikke altid nok at opleve det hele på skrift. Omvendt, er det heller ikke muligt, at du kan møde pigerne ude i det virkelige liv, da de har valgt at beholde deres anonymitet. Og med god grund.

Pigerne vil nemlig gerne have lov til at skrive om lige netop det, som de har lyst til. Derfor er snapchat en perfekt mulighed for at give dig chancen for, at du kan være med på sidelinjen alligevel. På snapchat, kan du for det første anvende et hav af filtre, og hvem har ikke misbrugt det en smule, og derudover, er det muligt at tage billeder i bedste sendetid uden at afsløre ALT.  

Tidligere har du haft muligheden for at følge med på snapchat, når bloggerne har været en tur i sommerhus og på Photoshoot

Sexmesse... here we come

Sidste år, var Miss Vanilla en tur på sexmesse i Valby. Det kan du læse om lige her, da det var en oplevelse, som hun skrev om til Woman.dk. Derfor foreslog hun, at vi tog afsted sammen som en gruppe denne gang. Personligt har jeg aldrig selv været på sexmesse, og jeg må indrømme, at en af grundende dertil er, at jeg har en idé om, at sexmesser kun er for middelaldrende par, som er gået totalt i stå i deres eget sexliv.

Men efter en snak med selveste "Sexkongen" (arrangøren af sexmessen), så er jeg blevet en del klogere. Selvom den primære målgruppe er plus 30 år, så er der flere og flere unge kvinder og mænd, som tager en tur forbi det såkalde sexmekka. Så nu tager vi altså afsted, Miss Grey pigerne og jeg, og her er 5 gode grunde til, at du skal "snappe" dig med på sexmessen sammen med os. Sæt igang! 

Her er 5 gode grunde til, at du skal "snappe" dig med på sexmesse

 1. Voksenbaby kommer - og vi skal seriøst kigge på 
  Har du nogensinde kigget på bleafdelingen i Netto og tænkt: "Jeg snupper lige en pakke med hjem, hvis jeg nu skulle blive seksuelt opstemt"? Nej, det har du nok ikke. Og med god grund. Der er ikke særlig mange mennesker, som tænder på at blive passet op, som var de små babyer. Men Nikolaj, som går under navnet Voksenbaby, gør altså. Det hedder "Infatalisme" og er så underligt, at vi SKAL derover og se det med vores egne øjne. Faktisk ved Voksenbaby godt, at vi kommer, for han har selv været inde på Miss Grey og givet os en kommentar med på vejen.
 2. DM i mandestrip er grund nok i sig selv
  De fleste af os har sikkert været med til et event med venindegruppen, hvor der har været en mandestripper med. Om han har været dværg eller ej er sagen uvedkommende. For der kommer voksne mænd og smider tøjet på messen og ja, det er altså grund nok til at vi skal derover og snappe med.
 3. Der er en swingerklub med ægte swingere? 
  Jeg har ingen anelse om, hvorvidt der er tale om en real-action swingerklub på messen. Men jeg kan se, at en af udstillerne på sexmessen er "Swingergaarden" og derfor er jeg ret sikker på, at vi har at gøre med en form for "swingning". Jeg er selv en anelse i tvivl om, hvordan denne swingerklub vil præsentere sig selv på messen, men vi har mobilen og snapchat med, så du kan være med til at løse mysteriet med os, når vi sender snaps af en kedelig swingerstand eller ægte swingere i fuld gang.
 4. Du kan være anonym, men stadig deltage
  Har du været på sexmesse før? Sikkert ikke. Og lider du også under det tabu, at det er lidt flovt at se på sex en HEL dag, så kan du altså være med på sidelinjen og få en fornemmelse af, om du selv vil turde at joine festen næste år. 
 5. Det er alt for nemt at følge med. Følg bare denne instruks
  Det er supernemt, at følge med. Den eneste du skal sørge for er, at du følger Woman.dk på Snapchat. Det kan du gøre ved at trykke lige her. 

Jeg glæder mig til at du følger med

// Miss Grey Redaktøren  

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.