Klassiske sexstillinger for en mand og en kvinde
Har du prøvet alle disse klassiske sexstillinger?© iStock

5 klassiske sexstillinger

De er gamle kendinge, men de virker! Her er guiden til verdens bedste standard-sex!

1. september 2018 af Mette Andrea Boesgaard

Mennesket har knaldet i klassiske sexstillinger altid, og alligevel er de hverken kedelige eller kliché. For let's face it: De virker. Hver gang.

Vil du have guiden til god retro-sex? Så læs med her, hvor Woman præsenterer fem klassiske sexstillinger! Du kan få endnu mere inspiration frække sexstillinger her.

1. Missionærstillingen

Sådan laver i sexstillingen missionær:
Det her er den helt traditionelle sexstilling: Du ligger fladt på ryggen og han ligger ovenpå dig og pumper derudaf. 

Derfor er det fedt for dig:
Det handler om at intimitet! Du og din elsker kan se hinanden i øjnene, mens I har sex, og I har fuld kropskontakt, når han ligger ovenpå dig. Ydermere giver sexstillingen jer mulighed for at kysse, nusse og holde hinanden tæt. Og så er det ham, der skal gøre det hårde arbejde – hvilket er en fordel, hvis du er udmattet og liderlig!

Derfor elsker han den:
Selvom navnet oser af kliché, kårer 11 procent af M!s læsere faktisk denne stilling som deres yndlings – og det gør den til mændenes anden mest populære stilling. Det er da også det frækt, at han kan tage dig og samtidig se dig som meget feminin, følsom og åben. Og så er der masser af øjenkontakt!

Bonus-tip:
I stedet for at have spredte ben, så saml benene – det er en lille bitte justering, men den gør en forskel. Det gør, at han automatisk stimulerer klitoris, fordi han trænger ind i dig i en stejlere vinkel, og så føles det samtidig dejligt stramt for ham.

Klassisk sexstilling: Missionær
Missionæren er altid en sikker vinder.© Getty Images

2. Doggy Style

Sådan laver i sexstillingen doggy style:

Ned på alle fire, lady – læg vægten på dine arme, og lad ham tage opstilling bag dig. Han knæler, holder om din talje og trænger ind i dig bagfra.


Derfor er det fedt for dig:
Han trænger virkelig dybt ind, hvilket gør det muligt for ham at ramme dit g-punkt. Samtidig har han også fri adgang til at røre din klitoris og kærtegne din bryster, din ryg, din røv og dit hår.

Derfor elsker han den:
27 procent af M!s læsere kårede stillingen til deres favorit i M!s sexundersøgelsen 2011 – og med god grund. Den lugter lidt af dyrisk begær, plus han kan styre, hvor hårdt han støder ind i dig, når han ligger på knæ bag dig. Samtidig skal han ikke bruge en hulens masse armkræfter på at holde sig oppe. Nå ja, og så føles det fedt, når hans boller rammer din røv.

Bonus-tip:
I stedet for at stå på alle fire, så hvil på albuerne eller lad dit hoved hvile på sengen - det gør, at han kan trænge endnu dybere ind. 

Klassisk sexstilling: Doggy Style
Doggy style er mændenes favorit.© Getty Images

3. Rid ham

Sådan rider du ham:
Start med at varme ham op, så han er ordentlig stiv – hans pik glider let ud, hvis han ikke er stenhård. Sæt dig så overskrævs på ham og glid langsomt ned over ham; tag gerne hænderne til hjælp, når du fører ham ind. 

Nu skal læne dig lidt fremover og presse underlivet mod ham – du kan enten føre dit underliv frem og tilbage parallelt med hans krop eller rotere i hofterne med og mod uret. Det er friktionen, der er vigtig her, ikke voldsomt hopperi. Med tiden får du øvelse og balancesans nok til, at du får større bevægelsesfrihed i stillingen.

Derfor er det fedt for dig:
Du har fuld kontrol med ham og kan tirre og pirre ham lige så tosset du lyster, plus du kan sørge for dig selv samtidig (eller lade ham hjælpe til med en velplaceret finger).

Derfor elsker han den:
Han kan bare ligge og nyde synet af sin sexede kvinde, der giver ham en superfræk oplevelse.

Bonus-tip:
Når du er lidt mere øvet, så læn dig tilbage og læg hænderne på hans lår, mens du rider ham – det gør, at han rammer dit g-punkt. 

Klassisk sexstilling: Ride
Rid ham – og hav magten.© Getty Images

4. Skeen

Sådan laver I sexstillingen skeen:

Læg jer på siden med ansigtet i samme retning. Lad ham trække dig ind til sig og træk knæene lidt op, så han kan trænge ind i dig bagfra.


Derfor er det fedt for dig:
Det er intimt – nærmest som et kram, bare med indbygget orgasme. Dine samlede ben gør friktionen om hans penis større, og samtidig kan en hvilken som helst af jer kan let pille, røre, stryge og ae andre steder. For eksempel på din klitoris.

Derfor elsker han det:
Stillingen er perfekt til doven morgensex.

Bonus-tip:
Prøv den arabiske ske i stedet. Du ligger på maven med samlede ben og han trænger ind i dig ovenfra. Mere friktion og masser af kropskontakt; det styrer! 

Klassisk sexstilling: Skeen
Skeen er perfekt til doven morgensex.© Getty Images

5. 69'eren

Sådan laver I 69'eren:
Pointen i denne stilling er gensidig oralsex på samme tid. Altså du giver ham et godt blowjob, samtidig med at han slikker dig. Den traditionelle stilling er, at du sidder overskrævs på ham og giver ham et blowjob, mens du sænker din fisse ned i hans ansigt, så han kan slikke dig på samme tid.

Derfor er det fedt for dig:
Du får lov til skamløst at stikke dit skræv lige op i hans ansigt. Fordi du er øverst, kan du styre ham fuldstændig: Du har kontrol med, hvor hårdt han skal stimulere din klitoris med sin tunge, samtidig med at du kan tease ham med et blowjob (pas dog på, at du ikke bliver så fanget af nydelse, at du klapper kæberne i eller glemmer at slikke – det lægger hurtigt en dæmper på hans begejstring!) Og så er der frie hænder til at stimulere numsen samtidig, hvis I kan lide den slags...

Derfor elsker han det:
Han får lov til at slikke dig OG få et blowjob på samme tid – what's not to like?

Bonus-tip:
Stillingen kan være lidt svær at greje, fordi I både skal give og modtage på samme tid. I kan dog gøre det lidt lettere ved at ligge på siden og skiftes til at pirre og modtage.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Klassisk sexstilling: 69 sex
69'eren er altid en fræk en sexstilling.© Getty Images