Sexstilling
© Woman.dk

5 sexstillinger til jer, der ikke kan få nok af quickies

Lynhurtigt knald? Intet problem!

25. april 2017 af Amalie Blixt

Får I altid voldsomt lyst til hinanden, lige når I er på vej ud ad døren? Eller har I bare ikke tid eller overskud til at sætte gang i den helt store omgang sex, når I allerede er kommet lidt for sent i seng (selvom sådan en omgang kan være himmelsk en gang imellem)?

Her er fem sexstillinger, der får jer begge til at nå orgasmen på ingen tid. Måske kan I endda nå to omgange?

1. Doggy

Vi har før afsløret, at doggy style er mændenes ultimative favoritstilling. Det hænger måske sammen med, at doggy style også er den sexstilling, hvor mændene kommer hurtigst. Det viser en undersøgelse af 14.000 mænd og kvinder, skriver Women’s Health. 

Doggy style er ikke kun en sikker vinder for ham – vinklen giver nemlig god mulighed for stimulering af dit g-punkt. Og når han først har fundet frem til dit g-punkt, går der ikke længe, før orgasmen kommer brusende.

Sådan gør du: Ned på alle fire. Han knæler og trænger ind i dig bagfra. Prøv at støde imod, når han støder – det giver en endnu dybere penetration (og en hurtigere vej til orgasmen).

Sexstilling doggy style


© Woman.dk

2. På kanten

Har I mod på en hurtig tur på køkkenbordet eller sengekanten, inden I skal ud af døren? Så er denne stilling perfekt! Vi garanterer dog ikke, at du slipper for bollehår og en svedig mand.

Sådan gør du: Vælg en underflade, hvor højden passer til hans hofter. Læg din overkrop tilbage på bordet eller sengen, og placér dine fødder på hans bryst. Han står oprejst ved kanten og trænger ind i dig. Lad ham holde i dine ankler eller lægge, så han kan styre dine ben derhen, hvor det føles bedst.

Sexstilling på kanten af sengen
© Woman.dk

3. Op med benene

Missionæren er en klassiker, når I egentlig er gået i seng, men gerne vil have en hurtig omgang sex. Desværre har sexklassikeren fået et ry som værende kedelig og uoriginalmen det behøver den slet ikke at være! Her er en fræk udgave af den klassiske missionærstilling, hvor I opnår en dybere penetration og et strammere greb.

Sådan gør du: Læg jer til rette i missionærstillingen, og løft så dine ben over hans skuldre. Alt efter, hvor fleksibel du er, kan han skubbe dine ben mod din pande med sin overkrop. Prøv også at flytte begge dine ben over på den ene side af hans hoved – det giver et endnu strammere greb om hans pik og en ultralækker friktion for jer begge.

Sexstilling missionær med benene op
© Woman.dk

4. Ned med hovedet

Har I ikke tid til at tage bukserne helt af? Intet problem – her er løsningen. Denne stilling sikrer et stramt greb og giver god mulighed for, at han kan røre ved din klitoris, mens han er inde i dig, og det er bestemt noget, der sætter fut i din orgasme!

Sådan gør du: Stå med ryggen til ham, og bøj dig forover i hoften, så han kan trænge ind i dig bagfra. Husk at samle benene for at stramme grebet om hans pik.

Sexstilling quickie
© Woman.dk

5. Skeen

I har begge haft en lang dag og kan se frem til endnu en lang dag i morgen. I har lyst til hinanden og kunne virkelig godt bruge en orgasme at falde i søvn på, men ingen af jer orker at gøre det hårde arbejde. Kender du det?

Skeen bliver jeres redning! Dovent, men lækkert og intimt. Og så er skeen – næstefter doggy style – den sexstilling, hvor han kommer hurtigst, skriver Women’s Health.

Sådan gør du: I ligger i ske med ham bagerst. Bøj knæene, eller løft dit øverste ben en smule, så han kan trænge ind i dig bagfra. Han støder, og du skubber imod med dit underliv. Husk forspillet, så du bliver våd nok.

Sexstilling skeen
© Woman.dk