Sex er hot lige nu
Sex er hot lige nu

5 super-hotte sex-trends

Få 5 tips til at forny jeres sexliv

5. juni 2009 af Mette Andrea Boesgaard

TREND 1: Prøv en 77'er


TREND 1: Prøv en 77'er
Du kender garanteret 69-eren - men har du nogensinde prøvet en 77'er? Den stilling er det hotteste hotte netop nu inden for sex, for den både er intim og går direkte i dit g-punkt. Stillingen har sit navn, fordi jeres kroppe ligner tallet 77, når I gør det rigtigt - der er med andre ord tale om en aldeles frydefuld variation af skeen.

SÅDAN GØR DU: Læg dig på siden med din mand bag dig, så I begge kigger i samme retning. Vikl dine ben om hans øverste ben og træk ham så tæt på dig som muligt, og skub så din mås frem mod ham, mens han trænger ind i dig bagfra. Når han er inde, skal I begge to strække benene - husk også fødderne - mens i holder dem tæt sammen. Bøj jer så fremover i taljen, så jeres ben stikker ud under jer i en vinkel på 45 grader. Voila, jeres kroppe ligger nu som tallet 77 - og det ændrer den vinkel, han trænger ind i dig, så han rammer direkte på dit g-punkt!

TREND 2: Leg med en vibrator


TREND 2: Leg med en vibrator

Der var engang, hvor sexlegetøj var grimt, klodset og lidt komisk. Sådan er det ikke længere. Idag er sexlegetøj et livsstilsprodukt på linie med køkkengrej, og derfor findes der masser af meget lækre produkter på markedet. Har du ikke allerede en vibrator, så er det nu, du skal købe en - dels fordi den kan skabe aldeles himmelske fornemmelser, som I ikke selv kan skabe på anden vis, og dels fordi en vibrator faktisk er et ganske fornøjeligt legetøj for jer begge to!

Vælg den rette vibrator

4 fantastiske vibratorer

SÅDAN GØR DU: Næste gang I har sex doggy style, så giv ham din vibrator i hånden og befal ham at bruge den på dig. Lad ham eksperimentere med forskellige hastigheder og pres, mens han forsætter med at knalde dig. Hvis berøring direkte på klitoris er for intens, så få ham til at holde vibratoren mod steder, der kun giver moderat stimulation. Og nej, dette lille sex-trick er ikke kun til dig. Han kan nemlig også føle vibratorens pulseren mod pikroden!

TREND 3: Giv ham et stående blowjob


TREND 3: Giv ham et stående blowjob

Et blowjob er ikke bare et blowjob - i hvert fald lader det til, at det absolut hotteste, når det kommer til blowjobs, er at give ham et, mens han står op. Når han er oprejst, løber der nemlig mere blod til hans nedre regioner, og det giver både en hårdere erektion og en mere intens orgasme for ham.

SÅDAN GØR DU: Hvis du vil give ham et stående blowjob, så lad ham stå op med let spredte ben nær en stol, en væg eller en dørkarm - på den måde har han noget at holde fast i, når hans ben begynder at give efter! Knæl på en pude foran ham. Hold hans pik i en hånd og tag ham i munden - skift mellem at suge og at slikke ham. Når han begynder at være godt ophidset, så lav en O-ring af din tommelfinger og din langefinger, og hold den fast rundt om hans pik lige over bollerne. På den måde sørger du  for, at de allerede store mængder blod han har i pikken, bliver holdt derude - og det giver ham en eksplosiv orgasme.

Giv ham et fantastisk blowjob

[Page titel=TREND 4: Hav mobil-sex med ham]
TREND 4: Hav mobil-sex med ham
Alle og enhver har en mobiltelefon idag - og hvorfor ikke bruge den til at gøre jeres sexliv lidt sjovere? Selvom det lyder teenage-agtigt, så har det faktisk sine fordele, mest af alt fordi mobil-sex giver dig mulighed for at sige ting, du ellers kan have svært ved at sige til ham, når du ser ham i øjnene?

SÅDAN GØR DU: Mobilsex bliver hottest, når du lader seancen vare hele dagen. Send ham afsted på arbejdet om morgenen med en besked om, at i aften har du noget rigtig steamy i vente til ham. Hold evt. gryden kogende i dagens løb med flere frække beskeder  - for eksempel med instruktioner om, hvor og hvornår han skal indfinde sig ("min lejlighed kl. 20 - medbring et slips og flødeskum"). Når tiden så endelig er kommet og din elsker dukker op i din lejlighed, så bed ham sætte sig godt til rette i sofaen - og forlad ham så. Fra et andet rum i lejligheden ringer du nu til ham og fortæller ham i detaljer, hvad du vil gøre ved ham. Bliv ved indtil han er nødt til at kaste sig over dig - eller du ikke kan holde dig i skindet længere!

Sådan flirter du på sms

TREND 5: Giv ham med glidecremen


TREND 5: Giv ham med glidecremen!

Der var engang, hvor massageolie var noget man skulle holde langt væk fra de sarte kønsorganer og sprøde kondomer, men sådan er det ikke længere. I dag kan du faktisk få produkter, der virker som en kombination af glidecreme og massageolie, så du lynhurtigt kan bevæge dig fra kropsmassage til intimmassage. Der er masser af mærker på markedet, men se især efter mærker som Pjur, Body Fluid eller Kama Sutra Love Liquid (alle tre kan købes på sexlageret.dk).

Bodyfluid glidecreme fra sexlageret.dk til 179 kr + forsendelse
Bodyfluid glidecreme fra sexlageret.dk til 179 kr + forsendelse

SÅDAN GØR DU: Klæd din mand af og læg ham på maven. Sæt dig overskrævs på hans ryg, så du kigger ned mod hans fødder - på den måde kan du fokusere al din energi på nogle af hans største og mest oversete muskler, nemlig dem i hans ende og hans lår. Som bonus er området også fyldt med nerver, så han har en meget følsom oplevelse i vente. Varm en ordentlig slat glidecreme/massageolie i dine hænder. Lav løse knytnæver og slå let og hurtigt hans lår og mås med siden af dine hænder for lige at vække hans sanser. Efter et par minutters (der nok indeholder en vis stønnen og klagen), så gå over til lange, sensuelle strøg - brug mere glidecreme, hvis du har brug for det. Dril ham ved at lade dine hænder glide ned af hans inderlår nu og da - helst så tæt på hans ædlere dele som muligt. Når du kan mærke, at han er ved at være godt tændt, så vend ham om og brug dine allerede fedtede hænder hænder til at arbejde med hans erektion. Det skal han nok blive glad for!