5 topsexede grunde til ALTID at hive glidecremen frem

© iStock

Kære Læsere

Her på det seneste har Mr. Boyfriend og jeg haft problemer, når det kommer til sex. Vi oplever nemlig, at jeg er usædvanligt stram forneden. Derudover bliver jeg heller ikke helt så våd, som jeg plejer. Jeg ved ikke hvorfor, da jeg selv mener, at jeg er ligeså liderlig som altid.

Disse forandringer i mit understel har desværre resulteret i, at Mr. Boyfriend har fået nogle rifter på hans pikhoved, efter vi har dyrket sex uden smørelse, hvilket selvfølgelig er enormt smertefuldt for ham. Rifterne har sat en midlertidig stopper for mit og Mr. Boyfriends ellers meget aktive sexliv, da hans pik lige skal hele, inden vi genoptager lagengymnastikken.

Her har du altså grunden til, at jeg personligt har erfaret, at glidecreme er undervurderet. Faktisk har jeg tidligere haft problemer med at bruge glidecreme, fordi jeg følte, at jeg ikke slog til, hvis der var behov for glidecreme under et almindeligt samleje. Jeg har nemlig hørt, at glidecreme udelukkende bliver brugt af ældre damer eller under analsex. Denne myte vil jeg gerne aflive ved at komme med fem gode grunde til at anvende glidecreme som ung kvinde i forbindelse med andre former for sex end ”sport i 2’eren”.

5 gode grunde til at bruge glidecreme 

  1. Glidecreme er specielt designet til brug under sex: Det er langt bedre at bruge glidecreme frem for at gribe det første og det bedste, du kan finde i køkken – eller badeværelsesskabet. Jeg har i hvert fald selv erfaret, at hverken madolie eller vaseline på ikke er særlig godt at bruge som erstatning for glidecreme.
  2. Det kan bruges som massageolie: Personligt synes jeg, at noget af det bedste i verdenen er at få en massage. Derfor er det ret praktisk, at glidecremen også kan bruges som massageolie. Ved at starte ud med at give eller få en erotisk massage opstår der heller ikke en akavet situation, når du gerne vil bruge glidecremen, da den allerede er med i spillet.
  3. Du kan få glidecreme med smag: For at skabe en ny oplevelse i forbindelse med oralsex, kan du få glidecreme med smag. Det kan være en virkelig god måde at gøre det lidt mere spændende at gå ned på hinanden, hvis man synes, at oralsex bliver ensformigt.
  4. Forspillet bliver bedre for begge parter: Det er sjældent, at jeg er drivvåd, når Mr. Boyfriend går i gang med at røre ved min fisse. Derfor kan det være utrolig rart at bruge glidecreme, så jeg ikke bliver øm, mens han leger med min klit. Det giver også ham en meget bedre oplevelse, når jeg anvender glidecreme, mens jeg giver ham et handjob.
  5. Der findes glidecreme med effekt: Det kan sagtens være sjovt at bruge glidecreme, da det faktisk er muligt at købe glidecreme med varmende eller kølende effekt. Mr. Boyfriend købte en kølende glidecreme for et par måneder siden, hvilket var helt vildt sjovt at prøve på grund af den prikkende fornemmelse.

Alt i alt får du altså en langt bedre sexoplevelse med glidecreme. Det er altså ikke kun gamle damer, der har brug for det. Alle kan nemlig få glæde af at anvende glidecreme både før og under sex.

Ud over de fem gode grunde til at bruge glidecreme under sex, undgår du også rifter og ømhed både hos dig selv og din partner, hvilket vel egentlig er en god nok grund i sig selv. Det er på ingen måde et nederlag at bruge glidecreme. Betragt det i stedet som et krydderi, som kan ende med at gøre dit sexliv bedre. Jeg vil i hvert fald helt klart anbefale dig at finde glidecremen frem næste gang, du skal have sex. 

KH
Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.