Kvinde og mand i seng
Boost sexlivet med disse tips. © Getty Images

6 frække ting, I skal prøve i sengen, når I har været kærester længe

Byt om på magten!

23. september 2018 af Maria Denise Christoffersen

1. Vær nøgne fra starten

Når I har været sammen længe og lige var kommet godt i gang med en ny serie på Netflix, kan det pludselig være tillokkende at udskyde sex til senere – eller i morgen.

Så spring overvejelserne over, og overrask ham med at være helt nøgen fra starten – han skal nok matche dit manglende outfit lynhurtigt! I vil opdage, hvordan lysten melder sig, når I begynder fra nøgen tilstand i stedet for at ligge fuldt påklædte og overveje, om det ikke er for koldt/besværligt/tidskrævende at gå i gang med sex.

2. Byt om på magten

Når du har haft sex med den samme i lang tid, kan der opstå nogle mere eller mindre faste roller: Det er ofte er den samme, der tager initiativ til sex, og måske er det også én af jer, der styrer, hvad der skal ske under selve akten.

Derfor: Byt om på rollerne, så du tager initiativet, hvis det ellers er ham, der plejer at være ivrigst. Og er det dig, der plejer at styre slagets gang, skal du prøve at lade ham tage førerrollen. Læs eventuelt Fifty Shades of Grey som inspiration! 

Når I bytter om på magten, skaber det ny energi og lyst hos jer begge, fordi I bliver tvunget til at se på hinanden på en ny måde.

3. Træk forspillet ud

Når I har været sammen længe, er det let at falde ind i en rutine. I har måske sex de samme steder og ofte på de samme tidspunkter. Så prøv at lege med forventningens glæde: Send ham en række frække sms’er og sexede selfier i løbet af dagen – så er han helt vild, når du ser ham i aften. Få 5 eksempler på frække beskeder her.

4. Frækt rollespil

Hvis I har for svært ved at tage decideret rollespil (a la sekretær/overordnede) seriøst, så gå ud sammen på en bar eller cafe, og lad som om I mødes for første gang.

Bestil en drink, snak om jer selv, og flirt. Leg, at I er fremmede, som bliver så interesserede i hinanden, at I ender med at gå hjem sammen. Det er befriende at give slip på forventningerne til hinandens måde at være på og fokusere på at flirte og forføre hinanden.

5. Margrete-skål som sexspil

Du kender garanteret drukspillet, hvor man smider kendisnavne eller udfordringer ned i en plastikskål og skiftes til at trække en seddel op. Denne leg er perfekt til at få nye, sjove og frække ideer ind i jeres sexliv – uden den halv-akavede situation, hvor I detaljeret beskriver, hvad den anden til at gøre.

Sådan spiller I: Skriv en masse små sedler med ting, I har lyst til at prøve (det er okay at være egoistisk her!) og læg dem i en skål uden at vise hinanden jeres forslag.

Sæt scenen med god musik, rent sengetøj og jeres frækkeste undertøj. Og så går I ellers i gang med at trække sedler fra margreteskålen! I kan beslutte at aftale spilleregler, eksempelvis at det er forbudt at komme, før I får lov af den anden – og at han ikke må skrive 29 sedler med ordet “blowjob”!

6. Planlæg en sexet ferie med kæresten

Book to nætter på et hotel i Rom eller Paris, og tag afsted med det formål at nyde hinanden i en by, hvor kærligheden er i centrum. Rækker budgettet ikke så langt, så kan en Airbnb-overnatning i jeres egen by også sagtens fungere – det handler om at komme væk fra de vante rammer og sætte tid af til forkælelse og frække sexstillinger.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide