6 sexfantasier - gør dem til virkelighed!

Tanken om sex på stranden eller en trekant i soveværelset har sikkert strejfet dig. Men hvad afholder dig fra at føre din sexfantasi ud i livet? Woman viser dig, hvordan du kan gøre de seks mest populære kvinde-fantasier til virkelighed.

19. maj 2015 af Sara Møller Christensen

Sex i naturen 

Der er intet fjernsyn, der summer. Ingen mobiltelefoner, der ringer. Der er kun dig, ham og en frodiggrøn og frisk verden omkring jer. Nyd, hvordan I to går i et med naturen – og med hinanden – og få en romantisk oplevelse, der vil sidde i kroppen flere måneder efter.

Forberedelse: Pak en picnickurv og nogle tæpper, og begiv jer ud under åben himmel. Slå lejr på en blomstereng, i en skov eller på en strand, men forsøg at vælge et sted og et tidspunkt, der gør, at I kan være alene. Kys din kæreste mere, længere og ømmere, end du plejer, så I får ekstra nærhed og opbygger lysten til hin- anden. Hvis du lader en hånd glide op ad dit bare ben, vil han med garanti få mere lyst til dig end de hjemmesmurte sandwich, der lumrer i picnickurven.

Under akten: The sky is the limit, når I dyrker sex i naturen. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke stillinger I kan udforske sammen. Men vær opmærksom på ikke at krænke andres blufærdighed, hvilket i ekstreme tilfælde kan føre til en politianmeldelse. Hvis du er trusseløs og klædt i nederdel, og hans bukser ikke hænger helt nede om anklerne, kan I hurtigt dække jer til, hvis andre naturelskere dukker op. I kan også kravle ind under et medbragt tæppe.

BONUSTIP: Hold jer langt væk fra nåleskove og myretuer. Behøver vi sige mere?

Sex i en bil

Det er forførende frækt at give efter for sin lyst i det øjeblik, den opstår – især hvis I kører på motorvejen og bare må have hinanden. 

Forberedelse: Når du skal forføre en mand i en bil, skal du ikke gå for offensivt til værks ved straks at placere en kælen hånd på hans inderlår, hvis han kører. Det er vanvittigt distraherende for ham, og der er stor risiko for, at I ender i grøften i stedet for i kanen. Kys ham i stedet ømt på kinden, og muml, at du brænder efter at mærke ham.

Under akten: To klodsede sæder med en stang i midten og lavt til loftet. En bil lægger ikke ligefrem op til, at I dyrker sex i den! Men oralsex kræver heldigvis ikke så meget plads og kan sagens lade sig gøre, hvis en af jer kravler ned foran passagersædet.

Du kan også sætte dig overskrævs på din partner og ride ham. Det kræver ikke en masse hoppen op og ned, hvilket der i øvrigt heller ikke er plads til. Det er snarere en øvelse i at skubbe bækkenet frem og tilbage, og her kan din loverboy passende hjælpe til ved at tage fat i dine hofter og styre dig blidt. 

BONUSTIP: Hvis du er blufærdig og bange for at bede ham holde ind til siden, kan du kigge på vejen, mens du siger det. Uden øjenkontakten vil det føles knap så grænseoverskridende. 

Læs også: Få de vildeste oooorrhhhh-gasmer

Sex i en elevator

Adrenalinen pumper. Hvert øjeblik kan elevatordøren glide op og afsløre jeres intime udfoldelser for omverdenen. Men det er netop risikomomentet, der gør det intenst, frækt og spændende.

Forberedelse: Kys ham, nus ham, tir ham. Hver gang I kører i elevator, skal du gøre alt for at gøre ham opmærksom på, hvad en elevatortur gør ved dit sexdrive. Har han det på samme måde, kan I begynde at lægge planer for jeres himmeltur. 

Under akten: I en elevator kan I gøre det forfra, bagfra, stående og siddende – bare I gør det hurtigt! Forsøg derfor at fyre op under hinanden ved at kysse og kæle, inden I ender i elevatoren, så I er klar på en quickie, når dørene lukker. Ellers kan alene tanken om jeres hede minutter i en elevator fungere som et frækt brændstof, der kan fyre op under sexlivet langt ud i fremtiden.

Vil du undgå at sætte andet end fødderne på et klamt elevatorgulv, kan din partner bøje sig ned i knæ og tage dig bagfra. Hvis han ikke smider bukserne helt, og du i dagens anledning er klædt i en kjole, kan I hurtigt lyne op og folde ned, når dørene pludselig glider op.

BONUSTIP: Kan elevatoren stoppes, er det en god idé at gøre det, men vær sikker på, at I ikke automatisk får kontakt til alarmcentralen. Så sender de de blå blink efter jer.

Læs også: 7 penisser, du kan møde i dit liv 

Trekant med to mænd

Alle kvinder skulle prøve at være sammen med to mænd på en gang. Du vil føle dig som en dronning, når du er dobbelt eftertragtet og begæret. Mmm.

Forberedelse: En trekant kan smadre et venskab, så vælg mænd, du ikke kender. Men pas på. Hvad enten du møder en fremmed på en bar eller over nettet, skal du før akten mødes med ham på en restaurant, så du kan få en fornemmelse af, om du føler dig tryg i hans selskab. Hvis du drømmer om, at din kæreste skal være en af de to elskere, må du præsentere det nænsomt. Inden akten skal alle blive enige om retningslinjerne. Det lyder usexet, men hvis I skal diskutere prævention, kys på munden og analsex, når I ligger nøgne, bremser det legen.

Under akten: Læg præstationsangsten på hylden, og drop dine forventninger om, at en trekant skal være fejlfri. Uanset hvad er det en fræk oplevelse for både dig og mændene. Det kan nemt virke overvældende med to mænd i sengen i stedet for en. Start i den blidere ende af sex-skalaen, og nyd dine to mænd med stille kærtegn. Senere kan du ligge på ryggen og dyrke sex med den ene, mens du giver den anden fri adgang til brysterne. En mere vovet opstilling er doggystylen, hvor en af mændene tager dig bagfra, mens du har den anden i munden.

BONUSTIP: På sexdating.dk kan du søge meget specifikt efter en sexpartner.

 

Sex om bord på et fly

Forventningen lurer allerede inden, I går om bord på flyet. I er på vej væk fra rutine og regnvejr, og automatisk følger lysten til at gøre noget spontant. Det er der mulighed for på flyets toilet ...

Forberedelse: Du kan udføre en fræk, men diskret forførelsesscene i flyet. Start med at lade din hånd glide op og ned ad dit ben, så du vækker hans lyst. Kys ham på kinden, og hvisk, hvad du ville gøre ved ham, hvis I var alene. Rund seancen af med et “mød mig på toilettet”, og han vil ikke lade dig stå alene derude.

Under akten: Flytoiletter er ikke kendt for deres voluminøse indretning, så indstil dig på små udskejelser. Hvis din partner sætter sig på toiletsædet, og du sætter dig på ham, kan du ride ham. Du kan også forsøge at sætte dig i spænd mellem to vægge. Støt fra med hænderne på håndvasken og fødderne på væggen. Uanset hvad I bruger den begrænsede plads til, skal I forsøge at holde lydniveauet på et minimum. Har I det bedst med at have en undskyldning parat, kan I hentyde til, at en af jer blev syg ved at sige: “Undskyld ventetiden, men min kæreste blev syg.” Det virker bedst, hvis I kan lade være med at småfnise.

BONUS: Når du har udlevet flyfantasien, kan du blive officielt medlem af the milehighblub.com  -klubben for folk, der har dyrket sex på et fly. 

Læs også: Hot sex året rundt

Madsex

Det er en kunst at inddrage madvarer i sexlivet og stadig bevare en erotisk stemning. Det kan dog lade sig gøre, og resultatet kan blive både smagfuldt, sensuelt og sjovt.

Forberedelse: Når du skal shoppe frække madvarer, skal du gå efter ting, som du i forvejen elsker. Semiflydende produkter som chokoladesovs, flødeskum og nutella egner sig bedst til at komme med i soveværelset, men gå udenom alt med krydderi. Det svier nemlig! Hvis du samtidig anskaffer et latexlagen, behøver du ikke bekymre dig om dit sengetøj, og det glatte underlag kan give en fræk effekt, når I i forvejen er fedtet ind i madvarer.

Under akten: Eksperimenter med en blanding af mad og sex sætter sanserne i spil. Hvis du vil under- strege indtrykkene, kan du give din kæreste bind for øjnene, inden du finder lækkerierne frem. Begynd ikke slikkeriet på hans mest følsomme, erogene zoner, men byg langsomt spændingen op ved at slikke hans arme, fødder og hals, før du går til hovedretten. Når du synes, det er din tur, kan du smøre dig selv ind i de søde sager og lade ham tage over.

BONUSTIP: Det er ikke kun de afslikkelige madvarer, der egner sig til erotisk brug. Grøntsager som squash og agurker fungerer fint som sexlegetøj. Du skal bare sørge for, at de er økologiske, så du ikke får sprøjtemidler rundt i systemet.

Bragt første gang i Woman nr. 113.