Bedre sexliv | Pift jeres sexliv op med disse tips
© iStock

6 små ting, du kan gøre, som gør en enorm forskel for jeres sexliv

Der skal ikke altid det store til for at få et endnu bedre sexliv

16. juli 2020 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Hvem vil ikke gerne have mindblowing, hold-mig-for-munden-ellers-skriger-jeg, passionsfyldt sex? Det er bare et ret højt krav at stille til vores partner – og os selv. Og det behøver det altså heller ikke altid at være. 

God sex (hver gang) skal der til gengæld ikke så meget til for at opnå.  

1. Kig ham i øjnene

Der er lavet en undersøgelse om, hvorfor vi har en tendens til at lukke øjnene under sex. Grunden er, at vi koncentrerer os om nydelsen, og det er jo egentlig meget romantisk

Prøv dog også at åbne øjnene, og vis din kæreste, at det ikke blot er jeres sex, du nyder, men at det faktisk er ham, du ligger med lige nu, som du nyder. 

2. Fortæl ham, hvad du vil have

For nogle af os er det noget, vi skal øve os mere på: Det der med at sige, hvad vi godt kan lide i sengen. Men det behøver faktisk ikke være så vildt; det kan bare være små ting såsom at fortælle ham, hvad du har lyst til her og nu: Hvis du har lyst til, at han skal kysse dig på munden eller på halsen, så sig det højt. 

3. Sluk telefonen

Notifikationer, beskeder eller din mor, der ringer. Alt sammen er noget, der er distraherende – også selv om du ikke reagerer på det i selve øjeblikket, fordi det alligevel fjerner fokus. Sluk telefonen, og vis dermed din kæreste, at du faktisk prioriterer tiden sammen med ham. 

4. Sluk tv'et 

Vi elsker vores tv! Men ligesom telefonen bør tv'et altså også slukkes, når I slår jer løs – du kan altid se New Girl senere!

5. Gør noget ekstra ud af hverdagskysset

Giver du normalt bare din kæreste et hurtigt kys, når du kommer hjem fra arbejde eller studie, hvorefter du smider dig i sofaen og tænder for tv'et? Prøv at gøre noget ekstra ud af kysset, ligesom dengang I var nyforelskede og kunne bruge flere timer på at kysse hinanden.

Kysset behøver bestemt ikke lede til noget mere, men et dybt kys vil tænde noget i jer begge og kan fungere som et løfte om det, der skal ske senere, når I går i seng – noget, som I begge kan gå og glæde jer til.

6. Prøv noget nyt

Eksperimentér i sengen! Det har vi prædiket mange gange her på Woman, og det gør vi, fordi sex hurtigt kan blive rutine, som I ikke nødvendigvis får det optimale ud af. Nye moves i sengen er perfekte til at holde det spændende – og det behøver altså slet ikke være så vildt.

At prøve noget nyt kan betyde, at du tager styringen og sætter dig øverst, selv om det normalt er ham, der gør det. Eller at du kysser din kæreste et nyt sted, eksempelvis på inderlåret eller i nakken.

Det er små ting, men det gør altså en kæmpe forskel.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.