Par der ligger i sengen
Der er ikke alt, som mænd synes er frækt at lave i sengen.© Getty Images

6 ting, mænd foretrækker, at du IKKE gør i sengen

Medmindre han ligefrem beder dig om det selvfølgelig...

28. maj 2018 af Maria Greve

Vi har spurgt Jakob Olrik, som er sexolog og forfatter til bogen Mer’ (og bedre) sex, hvorfor mænd ikke kan lide, at du gør disse seks ting (både før og under sex), og hvad du så kan gøre i stedet. 

1. Du nulrer hans anus 

“Han kan ikke lide det, fordi mange mænd slet ikke forbinder deres anus med noget seksuelt. I hvert fald ikke deres eget. Til gengæld er langt de fleste mænd ovenud begejstrede for kvindens røv. Så jeg tror faktisk også, at det for nogle mænd handler en lille smule om homofobi, når han ikke vil have dig i nærheden af sit anus.”

Prøv i stedet: “... At snakke med din partner, hvis du godt kunne tænke dig at give ham noget ekstra forkælelse. Måske har han selv nogle ideer til nye tricks, I kan prøve af, uden at du kommer i nærheden af hans alt for ømme punkter.”

2. Du ligger slapt, mens han gør arbejdet

“Han kan ikke lide det, fordi han elsker at mærke, at du tænder på ham, og at sex med ham er det vildeste. Når du ligger helt slapt, tænker han automatisk, at du keder dig, og at han er dårlig i sengen.”

Prøv i stedet: “... At være lidt aktiv. Lav bølgebevægelser med underlivet, og sig, at det er godt. Han vil blive ellevild, hvis du siger, at hans pik er stor. Du vil også selv få langt bedre sex ved at give lidt mere igen.”

3. Du undlader at fortælle, at du har menstruation

“Han kan ikke lide det, fordi han får et chok, når han pludselig har blod på sig. Selve menstruationen er ikke et problem. Det er mere det, at du ikke fortæller det.”

Prøv i stedet: “... At sige det ligeud. Alle mænd ved, at kvinder har menstruation en gang imellem, og måske har han nogle ideer til, hvad I kan gøre ved hinanden på den tid på måneden. Hvis han virkelig tænder på dig, vil det nok ikke være en forhindring.”

Kvinde ligger ovenpå sin kæreste
Hvis du virker selvsikker under sex, så er det et kæmpe turn on for ham. © Getty Images

4. Du virker usikker på dig selv

“Han kan ikke lide det, fordi selvtillid er sexet. Hvis du er nervøs, kan han komme til at føle, at han ikke er god nok i sengen, siden du ikke glemmer din usikkerhed.”

Prøv i stedet: “... At indse, at han ikke kunne være mere ligeglad med, om du har en delle, en dårlig hårdag eller andet, der gør dig usikker. Når du er i hans seng, er det helt sikkert, fordi han tænder på dig og synes, du er lækker.”

5. Du hiver forhuden for langt ned

“Han kan ikke lide det, fordi det gør nas. Hvis du hiver pikhuden for langt ned, føles det, som om du river i strengen.”

Prøv i stedet: “... At holde blødt om pikken på vej ned og stramt om den på vej op. På den måde presser du blod op i pikken, og det føles rigtig godt for ham.”

6. Du taler baby-sprog

“Han kan ikke lide det, fordi babyordene får ham til at føle sig som en lille dreng i stedet for en machomand.”

Prøv i stedet: “... At tænke over, hvorfor du gør det. Er det, fordi du gerne vil sige noget under sex, men synes, det er lidt pinligt? Bare sig, at det er godt. Mere skal der ikke til.”

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.