Erotisk litteratur | Kvinde med vand i hånd
Hvis Calendar Girl og Fifty Shades of Grey gør dig våd, så kan du godt glæde dig. © iStock

7 seriøst frække sites med erotisk litteratur, der gør dig drivvåd

Hvis du er vild med Fifty Shades of Grey, så vil du elske disse 7 saftige erotiksider!

17. oktober 2018 af Sarah Lyster Nielsen

Hvis du er til erotisk litteratur, har du sikkert læst Fifty Shades of Grey, men der er masser af erotisk litteratur derude, med blandt andet sexnoveller og bøger der gør dig kåd, og meget af det kan du finde online. Der findes hele sites, du kan udforske, så uanset om du fantaserer om BDSM, dominans eller gruppesex, er der masser af historier, du kan dykke ned i.

Vi har samlet 7 sites til dig – både på engelsk og dansk – som med garanti kan gøre dig drivvåd og hjælpe dig på vej til orgasmen, hvis du har svært ved det. Værsgo!

1. Literotica

Uanset hvilken erotik du er til, har Literotica det. Første gang, fetish, voyeurisme, science fiction, kendis eller aliens og spøgelser – det hele er der, så her kan du helt sikkert udforske dine fantasier og præferencer. Du kan både gå på opdagelse derinde alene eller sammen med kæresten. Måske udvider du dine seksuelle fantasier, og måske finder du noget, du ikke anede, du tændte på?

Du kan besøge Literica lige her

2. Bellesa

Bellesa har et mere selektivt udvalg inden for erotisk litteratur end for eksempel Literotica, og sitet er specifikt lavet til kvinder; Bellesa fokuserer meget på indholdet og på, at kvinderne i historierne er ‘ægte’, seksuelle kvinder, der ikke bare skal erobres. Her kan du altså udforske dine sexfantasier ved at læse frække, erotiske noveller og erotiske fortællinger. 

Du kan besøge Bellesa lige her.

kvinde med tablet og småkager på en seng skal til at se på erotiske sites
Find sexnoveller og erotiske fortællinger til din alenetid. © Getty Images

3. Behov.dk

Behov.dk består af danske sexnoveller, som er indsendt af læserne selv, så hvis du har en erotisk forfatter i maven, er det sitet for dig. Der er ikke et kæmpe udvalg af erotisk litteratur – men det kan du jo lave om på ved at sende din egen erotiske novelle ind! Lad dig inspirere af andre kvinder – måske genkender du en sexpræference hos en af de andre læsere eller også får du måske udvidet dine erotiske fantasier. 

Du kan besøge Behov.dk lige her.

4. Sex Stories Arena

Hvis du hellere vil have ægte historier, frem for fiktion, så skal du slå vejen forbi Sex Stories Arena. Her er det nemlig helt almindelige mennesker, der deler deres egne historier – og de har prøvet lidt af hvert! Måske har du også prøvet noget usædvanligt frækt, som du vil dele med andre kvinder? Så har du her en oplagt muligt for at dele din erotiske fortælling! 

Du kan besøge Sex Stories Arena lige her.

Kvinde læser erotisk litteratur på tablet i sengen
Du kan finde tonsvis af fræk erotisk litteratur på nettet. © Getty Images

5. Remittance Girl

Remittance Girl er en form for erotisk blog, hvor alle sexhistorierne er skrevet af den samme, nemlig Remittance Girl selv. Der er forskellige genrer, og ligesom på de andre sites kan du selv vælge, hvad du har lyst til at prøve. Hver historie er markeret med tags, så du kan se, hvad du begiver dig ud i. Måske du kan finde din næste frække godnathistorie her?

Du kan besøge Remittance Girl lige her.

6. Sexwriter.dk

Sexwriter er lidt a la en dansk udgave af Literotica; her kan du også vælge mellem forskellige kategorier, så hvis du for eksempel nogensinde har fantaseret om middelaldersex eller sex i juletiden, kan du endelig få opfyldt dine hedeste sexdrømme. Den erotiske litteratur kan spænde vidt og bredt alt efter hvad du foretrækker. 

Du kan besøge Sexwriter lige her.

7. BDSM Cafe

Hvis tanken om BDSM får det til at kilde lidt ekstra, så er BDSM Cafe lige noget for dig. Her kan du læse sexnoveller om slavetræning, underkastelse, og hvad BDSM-universet ellers indeholder. Er du fan af Fifty Shades, er det her måske dit nye yndlingssite!

Du kan besøge BDSM Cafe lige her.

Hvis du mangler mere dansksproget erotik, så kan du også udforske Womans egne sexnoveller; der er i hvert fald mere end nok at dykke ned i. God læselyst!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori