God sex i badet: mand og kvinde i brusekabine
Sex i badet kræver en del teknik. © Getty Images

8 drivvåde tips til fræk sex i badet, som du bare SKAL prøve

Nu er det slut med at blive taget ... på sengen

16. september 2016 af Redaktionen

Har du svært ved at slappe af under sex? Så har du helt sikkert også svært ved at slippe hæmningerne og give dig hen, når I dyrker sex i badet. Her kan det nemlig hurtigt gå fra sexet til kikset og der kan opstå frygt for at glide på det glatte gulv. Selvfølgelig hører der også altid akavede sexstillinger til shower-sex, hvor én af jer ender med blå mærker på knæene, fordi I banker dem mod det hårde badekar.

Bare rolig. Sex i badet kan være virkelig godt. Der er bare liiiiige et par ting, I skal huske inden, I begiver jer ud på badeværelset sammen... 

Læs vores tips til god sex i badet her. 

God sex i badet - par kysser i badekar
Få tricks til god sex i badet!© Getty Images

1. Slap af

Med de hotte sexscener fra mange amerikanske film er der noget at leve op til, når vi kvinder vil forføre en mand i badet. Tankerne kører rundt i hovedet på os: ‘Er vandet ikke MEGET koldt? Kan jeg tillade mig at stoppe seancen, hvis jeg pludselig får sæbe i øjnene? Gad vide hvordan jeg ser ud i dette (meget!) skarpe badeværelseslys?’

Her er et godt råd: Bare slap af! Mænd synes med garanti, at du er virkelig sexet med dine sæbe-indsmurte bryster og HELT nøgne krop, som den sikkert ikke altid er, når I laver den klassiske missionær i soveværelset. Når du først slapper af, kan I begive jer videre på jeres badeværelses-eventyr.

2. Opvarmning

Tag jer god tid til at nyde og røre ved hinanden under det varme vand. Hold øjenkontakt, og sørg for, at bruseren ikke rammer jeres ansigter, så det bliver ukomfortabelt for jer midt i jeres kys og kærtegn. Tag eventuelt din øjenmake-up af, inden I går ind i badet sammen, så der pludselig ikke render sort mascara ned af kinderne på dig – du skulle jo nødig ligne en, der har grædt, når nu du skal til at lege forførelses-gudinde.

3. Gør det komfortabelt

Det er ærgerligt at afbryde en fantastisk sex-seance, når én af jer får ondt eller krampe, fordi I banker knæene eller hovedet mod gulvet hele tiden. Fold derfor et håndklæde, og læg det, så det bliver behageligt.

Sexet par i badet - tips og tricks
Det skal være komfortabelt – og sjovt – at have sex i badet.© Getty Images

4. Simple sexstillinger

Det er altså ikke i brusekabinen, at I skal eksperimentere med de helt vilde og overdrevne sex-stillinger. Simpelt er godt. Stil dig foroverbøjet og hold fast i bruseren. Placer dine fødder, så du er SIKKER på, at du står godt fast og ikke kan glide rundt. Spred benene, og lad ham trænge ind dig i en stående doggystyle – mænd elsker denne sex-stilling, fordi de har kontrol over dig, og så ser din numse virkelig lækker ud, når den stritter!

5. Lad dig nyde dig selv

Det kan være svært at holde en bestemt position uden at være bange for at glide, og derfor kan det være problematisk for dig at slappe af og få en orgasme. Tag brusehovedet ned til lille frøkenen, og lad din mand nyde synet af dig, mens du nyder dig selv.

6. Vild og våd

Slå din indre sex-gudinde løs, og rid ham i badekarret! Hemmeligheden er, at denne sex-stilling er god i badet, fordi dine bryster ser endnu mere sexede ud, når de er indsmurt i sæbe. Husk at sørge for, at I ikke har fyldt karret for meget op med vand, så det skvulper over, hver gang I "laver en bevægelse". 

7. Oralsex er bare bedst i badet

Der er INGEN tvivl om, at oralsex bare er bedst, når begge parter føler sig rene i de nedre regioner. Derfor er badet det ultimativt bedste sted at give ham et blowjob. I kan skiftes til at sidde på kanten af badekarret eller på gulvet i brusekabinen. Husk at holde bruseren væk fra jeres ansigter, så I ikke bliver distraherede af vand i munden i stedet for at være opmærksomme på dét, I burde have i munden.

8. Glidecreme er din gode veninde

Din naturlige ‘vådhed’ har det svært med al vandet, der omgiver jer i badet. Opnå den lækre følelse, I plejer ved at bruge en glidecreme til sex i badet. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.