article 21007
article 21007

9 måder at få mere tid til sex

Knalder I for lidt? Så er her opskriften på, hvordan I får mere sex

30. november 2006

Af: Mette Andrea Boesgaard

Hverdagen er en travl størrelse at have med at gøre - der skal arbejdes, laves mad og gøres rent; der er venskaber at pleje og tv-serier at følge med i. Men hvornår er der egentlig tid til lidt god, gammeldags hanky-panky med kæresten? Det kan være svært at finde, men Woman Jubii har fundet 9 måder, du kan effektivisere dig frem til mere tid til sex...

 

1. PAS PÅ OVERARBEJDE
Har du tendens til liiiige at blive et kvarter ekstra for at få det sidste fra hånden? Så pas på - du risikerer nemlig, at dit arbejde overtager dit liv. Og ikke alene betyder det, at du hverken har tid eller kræfter til sex - hvis du bliver stresset, kan det også tage sexlysten fra dig! Har du svært ved at gå til tiden? Så tænk lige over, hvad der er vigtigst for dig: Dit job eller din kæreste?

 

2. SKÆR NED PÅ HUSARBEJDET
Uanset hvor hårdt du klør på, kommer dit hjem aldrig til at blive 100 % skinnende rent og pletfrit. Så drop illusionen og skær ned på ambitionerne. En god måde at tage kontrol over, hvor meget tid og energi du bruger på rengøringen er, at du forestiller dig, at du har hyret dig selv som rengøringshjælp. Lav et skema over, hvad der skal gøres, og giv dig selv et vist antal timer til at gøre det. Og når tiden er gået, så pak kost og klud væk og hold fri - også selvom du ikke blev færdig! Ingen har nogensinde ønsket, at de havde gjort mere rent, når de ligger på deres dødsleje?

 

 

3. ORGANISÉR DIG TIL MERE TID
I stedet for at købe ind hver dag, så køb stort ind en gang om ugen. Beslut dig for, at du kun vil sludre i telefon mellem kl. 15 og 17 hver søndag i stedet for at sludre i timevis med alle vennerne hver aften. Lav et effektivt system til at håndtere regninger og papirarbejde. Besvar kun mails i en halv time hver aften. Med andre ord: Se på alle dine daglige gøremål og lur, hvor det er, du taber tiden. Og skær så ned på dine gøremål og effektiviser dine kræfter, så du får mere tid til det sjove.

 

4. LÆR AT UDDELEGERE OPGAVERNE
Hvem siger, det er dig, der skal stå for indkøb og madlavningen? Er du nødt til at have fingrene i absolut alle detaljer på arbejde? Vi er faktisk langt fra så uundværlige, som vi går rundt og tror, så lær at uddelegere ting - det gør dig mindre travl og presset, og det giver dig tid og energi til lidt nookie med din elskede.

 

5. SIG NEJ - OG STÅ FAST
Hvor mange gange har du sagt nej til sex eller foregivet at sove, fordi du var for træt til at elske? Og til sammenligning: Hvor tit har du sagt nej til andre, der ville have, at du skulle gøre noget for dem? Sandsynligvis gør du gladelig ting for andre, mens du uden tøven nedprioriterer sex. Lad være med det - hold op med at hoppe og springe for andre, og lær at sige nej. Forklar dem helt enkelt, at du overbebyrder dig selv, hvis du skal gøre de ting, de beder dig om - så respekterer de dit afslag mere.

 

6. SLUK FOR FJERNSYNET
Ser du altid tv (også selvom det ikke er særlig spændende)? Er du afhængig af at shoppe på eBay? Bruger du alle dine aftener på at være sammen med vennerne? Eller er det træningen, der tager din tid? Prioritér samværet med din kæreste - uden samvær, ingen sex!

 

7. PLANLÆG JERES SEX
Ok, det er måske ikke verdens mest romantiske forspil at dyrke sex ifølge et skema, men sex er sex er sex. Og så kan det faktisk virke som et turn-on, at I ser frem til jeres forestående knald?

 

9. BRUG DE LEDIGE ØJEBLIKKE PÅ AT FANTASERE
Selvom du står med hænderne i sæbevand og ordner opvasken, kan du jo sagtens spore tankerne ind på noget meget mere morsomt. Brug enhver lejlighed, hvor du ikke bruger hjernen til andet, til at tænke frække tanker og fantasere om din kæreste - når du først er i stødet, skal du nok finde tiden til at knalde ham også!

 

8. JUST DO IT!
Lad være med at sætte jer ned og holde samråd om, hvorvidt I egentlig har tid til at knalde eller ej - bare hiv fat i din mand og gør det. Han vil elske at blive forført ud af det blå, og det tager sikkert ikke længe. I behøver jo for eksempel ikke engang at bevæge jer hen til sengen - I kan bare knalde på køkkenbordet, sofaen, i brusebadet eller hvor I nu lige er? det er i tilgift superfrækt!

 

Læs mere: