Afsløring: Disse 3 ting gør dig seksuelt frustreret

© iStock

Kære Læsere!

I denne uges indlæg snakker jeg om mine personlige seksuelle frustrationer, som jeg endnu ikke har fundet en løsning på, men som jeg i princippet lever med som de er.

1. Jagten på en sprøjteorgasme

Min første frustration foregår sammen med min kæreste, og omhandler vores jagt på sprøjteorgasmen. Vi har efterhånden ret længe jagtet dette da både min kæreste og jeg synes emnet er virkelig ophidsende og interessant. Nysgerrigheden på dette område blev især styrket efter at vi var med Miss Grey på sexmesse og til foredrag om netop sprøjteorgasmer. Trods ihærdige forsøg er det dog ikke lykkedes os at nå dette klimaks endnu, og frustrationen begyndte at bygge sig op i mig. Men så skete der måske noget på denne front. Der er spændende nyt på Miss Grey denne onsdag, hvor jeg anmelder et stykke sexlegetøj, som muligvis har løst mit problem!

2. De gyldne 5 minutter

Et meget diskuteret emne er længden på det optimale samleje. Jeg har før skrevet om, hvor stort et tabu det er for mænd at snakke om hvor længe de holder under sex. Men ikke mindre kan det være en frustration for kvinden under sex, idet hun ingen kontrol har over det. Javel, det hjælper måske ikke at jeg ligger med gyngende babser under ham og stønner højlydt, men det kan også blive trættende i længden at forsøge sig med en søstjerne (ingen seksuelle bevægelser eller lyde fra kvinden af). Dette er klart en frustration for mig! Har dig og din kæreste fundet en løsning på dette problem? 

3. Behovet for samvær med en anden

De fleste oplever sikkert igennem et længerevarende forhold, at en anden end din kæreste pludselig virker tiltalende. For mig er det absolut ikke noget der sker ofte, men sker det, ja, så er det altså nogle gange en frustration at være bundet til min kæreste. Dette er ikke et tegn på at jeg ikke vil min kæreste, eller at jeg ikke elsker ham, men bare min helt almindelige seksuelle nysgerrighed, der titter frem. Min kæreste og jeg har dog muligvis fundet en løsning på denne frustration! Nysgerrig? Så hold øje med Miss Grey det næste stykke tid.

Håber I alle har en dejlig dag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.