article 20750
article 20750

Behårede mænd? Ellers tak!

Kvinder vil have mænd uden hår på kroppen - om de så selv skal vokse dem!

21. juli 2006

Af: Mette Andrea Boesgaard

Der var engang, hvor en rigtig mand var en, der havde hår på brystet, i armhulen og på bollerne. Sådan er det ikke mere. I dag synes kun 4 % af kvinder, at en behåret fyr er maskulin.

Det er analyseinstituttet Carat Insight, der på vegne af Philips har spurgt 500 mænd og kvinder mellem 20 og 35 år, hvad de synes om behårede mænd. Undersøgelsen afslørede, at det ultimativt mest frastødende, når det drejer sig om mænds kropsbehåring, er mænd med hår på ryg og skuldre ? det kunne få hele 72 % af kvinderne til at væmmes. Lodne baller er heller ikke særlig populære.

Og trenden med hårløse mænd giver grobund til helt nye skænderier i det lille hjem, hvis man skal tro undersøgelsen. I hvert fald har 40 % af kvinderne forsøgt at overtale deres mand til at fjerne hår ? I de fleste tilfælde med succes. Desværre betyder det, at mændene nu i vid udstrækning låner kvindernes hårfjernings-aggregater: Over en fjerdedel af kvinderne i undersøgelsen har lånt deres pincet ud til partneren, 18 % har måtte lade manden bruge deres barberskraber, og 4 procent har endda givet kæresten lov til at dykke ned i voks-krukken!

Som de gode kærester, vi er, hjælper mange kvinder endda deres partnere med at fjerne kropshår. De mest almindelige områder, som mændene får hjælp med, er ryg og skuldre, kønshår, hår på brystet og hår i armhulerne.

Deltag i konkurrencen om en Philips Bodygroom til din mand

 

Læs mere: