Bryster
© iStock

Brystsex er faktisk en ting, og vi guider dig til den bedste af slagsen

Og alle kan være med her – både store og små (altså bryster)

8. marts 2017 af Maria Clara Iuel

Du tror måske, at sex for det meste skal foregå et bestemt 'sted', men det er altså ikke altid tilfældet. Sex med dine bryster er nemlig det nye, og det er lækkert for både dig og din partner. 

Men hvordan kommer du lige i gang, sidder du måske og tænker? Det har vi heldigvis svaret på, og du får det her. Vi har nemlig samlet de gode tips og tricks til dig, der gerne vil i gang med din første omgang brystsex. 

1. Det er ikke bare en underlig fantasi, han har

Hvis din kæreste giver udtryk for, at han gerne vil prøve brystsex (selvom du måske ikke er helt overbevist), så er det udelukkende, fordi han er vild med dine bryster! Og tanken om at glide hans pik op imellem dem, gør ham ærlig talt rigtig liderlig. 

2. Det kommer IKKE an på størrelsen

Brystsex er for alle, både for dig med store bryster og for dig med små. Det er bare to forskellige måder, I skal gribe det an på.

Har du små bryster, så er den en god idé, at du sidder oven på ham, mens du klemmer dine bryster sammen med hænderne, og så glider brysterne ned over hans pik.

Har du store bryster, så kast jer ud i en ‘mandlig cowgirl’, og lad ham side oven på dig. Du ligger på ryggen og bruger armene til at klemme dine bryster sammen, så du får en dejlig kavalergang, som han kan støde i. 

3. Der skal smørrelse til

Det er bedst for jer begge, når dine bryster er fugtige og smurt ind i noget. Det kan være, at din partner har lyst til at slikke og kærtegne dine bryster, inden I går i gang. Måske tænder I på sex med mad, og han kan smøre dine bryster ind i alt fra is til nutella.

Det kan også være, at I bare foretrækker den gode, gamle glidecreme, men husk at vælge en der er vandbaseret – så er det lettere, hvis I har lyst til et almindeligt knald bagefter. 

4. Giv ham et blowjob samtidig 

Når I har brystsex, så kommer hans pik naturligt nok ret tæt på din mund. Så hvis du føler for det og gerne vil gøre lidt ekstra for ham, så slik hans pik samtidig. Han vil med garanti sætte stor pris på det! 

5. Gør det til en del af jeres forspil 

Hvis I kan lide brystsex, men ikke har lyst til at tage den hele vejen hver gang, så kan I snildt bruge det som en del af jeres forspil. Det kan være superfrækt at prøve noget andet end det klassiske forspil, og her er brystsex genialt! 

6. En ny måde at kærtegne dine bryster på

Hvis du ikke har lyst til at kaste dig ud i en hård omgang brystsex, er det under alle omstændigheder en god måde at skabe mere opmærksomhed omkring brysterne. I kan eksperimentere med, at han rører dig med sin pik, men også bare udforske nye måder, som han kan slikke og kærtegne dine bryster på.

7. Prøv det af

Det kan være, at I bliver helt vilde med det! Det er altid fedt at eksperimentere og prøve noget nyt, og det kan jo være, at I lærer nye ting om jer selv og jeres sexliv. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Kilder: Cosmopolitan, Women's Health Mag, Your Tango, Ayushveda.