Katy Perry

Brystvorteorgasme er faktisk en ting

– og du kan få en i dag! Vi har de helt rigtige tricks...

6. oktober 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Hvis du troede, at du kun kunne få en orgasme via dit underliv, kan du godt tro om igen! Du kan nemlig også nå det vildeste klimaks gennem dine brystvorter, og det kan både mænd og kvinder faktisk (ja, den er god nok).

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du og din kæreste få sådan en sjover, så får du her tipsene til, hvordan den skal nulres. 

1. Begynd langsomt

Bryst og brystvorter kan være et meget følsomt sted, så det går ikke, at I bare kaster jer ud i det – der skal en smule opvarmende stimulering til. Få din partner til at massere, klemme og slikke dit bryst. Jo tættere din krop kommer på orgasmen, jo mere pres kan den klare – så der kan I give den gas!

2. Bid og niv

Alle brystvorter er jo forskellige – du er måske en af dem, der kan klare en vildere og hårdere omgang, som for eksempel at han bider og niver dine brystvorter. Når du ved, hvad der får dig helt op ringe, så er det bare med at fortælle din kæreste det!  

3. Slik, sug, kys eller en kombination?

Din kærestes læber er ekstra stimulation, og her kan I jo også finde ud af sammen, om du er til det hårde, det bløde eller en blanding af det hele plus hænder – det er kun fantasien (og dine brystvorter), der sætter grænsen!

4. Prøv med legetøj

Hvis du hører til dem, hvis brystvorter ikke er følsomme, og du gerne vil have ekstra stimulation, kan du og din kæreste forsøge jer med nipple clamps – du vil føle en form for ekstrem nydelse, når de bliver taget af dine brystvorter. Hvis du til gengæld hører til i den anden boldgade og har meget sensitive brystvorter, kan du lege med en fjer, der stille og let kilder dine bryster. 

Noget helt tredje kan være, at du smører nutella på dine brystvorter og lader din kæreste slikke det af.

5. Leg med temperaturforskelle

Hvis du tager en isterning og lader den glide rundt om din brystvorter, så de bliver stive og ekstra følsomme. Du kan også lade din kæreste have isterningen i munden og lade ham styre isterningen. Den konstante temperaturforskel mellem den kolde isterning og hans varme læber vil give dine brystvorter og dig absolut nydelse! – og han vil nok heller ikke synes, at det er sådan en dum ide. 

Som sagt er hver brystvorte jo forskellig, så det er ikke til at sige, hvilken én der bliver din favorit – så det gælder bare om, at du prøver dig frem, og det vigtigste af alt er, at du slapper af og nyder det!

Kilder: Babe.net, Libidia.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.