De bedste sexstillinger, når han skal trænge dybt ind
© Woman.dk

De 5 bedste sexstillinger, når han skal trænge dybt ind

Når du VIRKELIG vil mærke ham

4. maj 2017 af Amalie Blixt

Vi har tidligere afsløret, hvilken sexstilling der er europæernes favorit, og vi har også spurgt mændene om deres foretrukne sexstilling.

Nu guider vi dig til, hvilke fem stillinger I kan eksperimentere med, når han skal trænge dybt op i dig. Det vil uden tvivl være lækkert for ham, og så kan stillingerne også resultere i en mindblowing orgasme for dig (selvom du måske har svært ved det).

Sidelæns og dybt

Læg dig på siden, og løft det ene ben, imens hans sætter sig på knæ, holder fast i dit løftede ben og trænger op i dig. Du kan lægge benet på hans lår som støtte. Hvis hans pik er en smule skæv, så er denne stilling en fantastisk måde at udnytte dens skjulte potentiale.

Sidelæns sexstilling
© Woman.dk

Trillebøren

Sæt dine hænder i gulvet, og lad ham holde dine ben bagfra – præcis som da du legede trillebør med vennerne som barn (okay, upassende reference, men du ved, hvad vi mener). 

Stillingen er et must, hvis du er stærk og klar på en udfordring. Du skal nemlig kunne holde din egen vægt i armene, imens hans trænger ind i dig. Hvis det alligevel bliver for hårdt, kan du lægge dig på maven på kanten af sengen og lade ham trække dig op til pik-højde. 

Trillebøren sexstilling
© Woman.dk

Missionær med benene op

Missionæren behøver slet ikke være kedelig! Prøv denne luksus-version af missionærstillingen: Løft dine ben over hans skuldre, og lad ham skubbe dine ben en smule mod din pande (graden afhænger af, hvor fleksibel du er – det skal jo heller ikke føles som en yogaøvelse). For at få ham til at trænge endnu længere ind, kan du lægge en pude under din bagdel.

Missionæren med benene op sexstilling
© Woman.dk

Doggystyle

Doggystyle er en sikker vinder – både for ham og for dig! Gå ned på alle fire og svaj godt i ryggen. Han stiller sig bag dig og trænger dybt ind, mens du skubber din krop tilbage mod ham.

Doggystyle sexstilling
© Woman.dk

Liggende cowgirl

Start med at sætte dig på ham, og lad ham trænge op i dig som i en klassisk cowgirl. Derefter løfter han overkroppen, mens du lægger dig ned på albuerne mellem hans ben. På den måde kan han virkelig støde hårdt og dybt, mens du støder imod, og han vil elske at have frit udsyn til din krop i denne stilling.

Liggende cowgirl sexstilling


© Woman.dk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.