En kvinde og en mand dyrker sex
© Getty Images

De 5 bedste sexstillinger til dig, der er træt efter en lang dag

Dovenskaben længe leve!

8. februar 2017 af Amalie Blixt

Du kommer hjem efter en lang og drænende dag, og du står med et luksusproblem: Du kunne virkelig godt smide dig i sofaen og se Netflix, til du falder i søvn, men du kunne også godt bruge noget lækker sex... som helst ikke kræver for meget af din trætte krop.

Nogle gange har du måske allermest lyst til at sige til din kæreste: “Jeg har brug for, at du knalder mig, og jeg har brug for, at du gør alt arbejdet.” Meeen det kan du alligevel ikke helt, vel? Derfor giver vi dig her lidt inspiration til fem sexstillinger, der passer perfekt til din dovenskab.

Tip: Du skal måske sælge stillingerne til ham på en lidt anden måde, end vi sælger dem til dig lige nu! Der er jo trods alt (mindst) 14 grunde til, at sex er sundt, så sæt ham bare i sving, og så kan I jo nære jeres forhold endnu mere ved at se Netflix sammen resten af aftenen.

1. Skeen

Findes der noget bedre end at ligge i ske og putte efter en lang dag? Nej, vel? Så skulle det måske lige være, at putteriet endte i en lækker omgang sex. Denne stilling gør overgangen ekstra overskuelig!

I ligger begge på siden og vender samme vej. Han ligger bagerst og trænger ind i dig bagfra. Bøj knæene eller løft dit øverste ben en smule, så han kan trænge ind. Du er ret begrænset i dine bevægelser i denne stilling (hvilket kun er et plus, når du i dit dovne hjørne), så han bliver nødt til at gøre det hårde arbejde. 

Hvis akten giver dig lidt mere energi, og du vil mærke ham endnu dybere, kan du skubbe dit underliv mod hans, når han støder. I denne stilling er din klitoris også let tilgængelig for hans fingre, så han virkelig kan sende dig i den syvende himmel med lidt pilleri.

Skeen sexstilling
© Woman.dk

2. Missionæren

En klassiker, som vi aldrig bliver trætte af – og den er faktisk også en af mændenes favoritter!

Du ligger på ryggen (ah, dejligt afslappende), mens han ligger ovenpå dig og pumper derudaf. Der er mange måder, I kan pifte missionæren op på, men hvis du er rigtig doven, så er den klassiske version altså en sikker vinder. Når I er færdige, kan det være, at din hårdtarbejdende mand er ligeså udmattet som dig.

Missionæren sexstilling
© Woman.dk

3. Modificeret doggy

Doggystyle er mændendes ultimative favoritsexstilling, så der er gode chancer for, at han vil sige ja, når du spørger, om I skal prøve en modificeret doggy!

I stedet for at knæle ned på alle fire, skal du lægge dig ned på maven med en pude under dit underliv – allerede den modifikation er noget, der får din trætte krop til at juble. Han lægger sig ovenpå dig og trænger ind i dig bagfra. Den modificerede doggystyle er ikke kun mindre krævende for dig, men også mere intim, fordi du kan mærke hans krop ovenpå dig.

Han kan godt lide at tage dig i doggystyle, fordi han er i kontrol – det vil sige, at det er ham, der gør alt arbejdet, og dig, der tager imod. Ingen indvendinger fra din side!

Modificeret doggystyle sexstilling
© Woman.dk

4. Op med benene

Denne stilling er en modifikation af den klassiske missionær, men den er så populær, at vi alligevel beskriver den for dig. I kan starte i missionæren, og undervejs kan du få ham til at løfte dine ben op på hans skuldre – ligemeget hvad, så kræver stillingen en minimal indsats fra dig.

Når dine ben er løftet, kan han trænge endnu dybere ind i dig, og det giver ham rigtig god mulighed for at stimulere dit g-punkt. Når du har benene oppe, har du endnu mindre kontrol over din krop, så det er helt op til ham at støde og tilfredsstille.

Op med benene missionæren sexstilling
© Woman.dk

5. Doggy på sofakanten

Her er den perfekte løsning på dit dilemma: Du kan smide dig i sofaen og blive knaldet samtidig! Denne stilling er egentlig bare den klassiske doggystyle (som han jo elsker) – men i stedet for at støtte dig på dine udmattede arme, skal du bare smide overkroppen hen over sofakanten og give ham fri adgang til at trænge dybt ind i dig bagfra.

Ud over at holde fast i sofaen, er der ikke de store krav til din indsats i denne stilling, så lad bare ham gøre arbejdet, og giv ham et skulderklap for det gode arbejde bagefter (måske mere end et skulderklap, det kommer jo an på, hvor godt han klarede det).

Doggy på sofakanten sexstilling
© Woman.dk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.