© Getty Images

De magiske tryllestave

Bliv klogere på de kraftfulde Magic Wands, der både kan bruges til intime lege og massage af ømme muskler

8. juli 2020 af Sinful

Måske kender du allerede de populære Magic Wands, der i mere end 50 år har løsnet ømme muskler og givet kvinder fra hele verden stribevis af orgasmer. Hvis ikke, kan du heldigvis blive meget klogere her, hvor vi kigger nærmere på de magiske tryllestave.

Den første Magic Wand, der blev opfundet i 1970’erne, var oprindelig tiltænkt som et massageapparat til at løsne ømme muskler. Der gik dog ikke længe før nogle opfindsomme husmødre fandt ud af, at vibratoren også kunne bruges til stimulering af klitoris.

Det blev lynhurtigt en verdensomspændende succes, og i dag er Magic Wands kendt som de mest kraftfulde vibratorer på markedet. De er faktisk så effektive, at de ofte bliver anbefalet til kvinder, der har svært ved at få orgasme på anden vis.

I samarbejde med Sinful.dk har vi fundet tre bud på forskellige Magic Wands, der med sikkerhed sætter lidt ekstra gang i soveværelset.

1. Den kraftfulde

Vil du have fingrene i en af de mest kraftfulde vibratorer på markedet, så er det Sinfuls Magic Wand, du skal gå efter. Denne model kører på strøm, hvilket betyder, du kan nyde vibratoren lige så længe du har lyst, når først du har sat ledningen i stikkontakten. Sinfuls Magic Wand har et lille drejehjul, som gør, du nemt kan skifte fra blide og milde vibrationer til de mere intense og kraftige af slagsen. Med mere end 80 positive anmeldelser på Sinfuls hjemmeside får du en Magic Wand, der giver stribevis af orgasmer.

© Sinful

2. Den eksklusive

Det svenske brand, LELO, er efterhånden blevet synonym med luksuriøst sexlegetøj. De fremstiller stilrene produkter i høj kvalitet, hvor meget af inspirationen er hentet fra modeverdenen og skønhedsindustrien. Det ses tydeligt i LELO’s Smart Wand Large 2, der er en opgraderet version af deres populære og testvindende forgænger. Den nye Magic Wand-model byder på hele 10 mønstre og 10 hastigheder, der giver en stimulerende og orgasmefyldt oplevelse. LELO Smart Wand 2 er desuden både vandtæt og genopladelig.

© Sinful

3. Den billige

Vil du starte stille ud med en simpel vibrator, så er denne Micro Magic Wand fra Baseks et absolut must-have. Vibratoren har et kompakt og brugervenligt design, der gør den ideel til nybegyndere og perfekt til at tage med på farten. På trods af den lille størrelse, får du her en Magic Wand med multispeed funktion, som betyder, du selv kan vælge, hvor kraftfuld stimulationen skal være. Baseks Micro Magic Wand kører på batterier, så du slipper for en lang ledning til stikkontakten.

© Sinful

Bonusinfo

Vil du have det mest optimale ud af din Magic Wand, så husk at smøre vandbaseret glidecreme på vibratorens hoved. Det sikrer dig en ekstra stor nydelse, som gør hele den frække oplevelse endnu bedre. Husk også at læse Sinfuls uddybende guide med 10 tips til at få det bedste ud af din Magic Wand.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.