article 21025
article 21025

Den komplette guide til Valentinsdag

Få fif til en fed Valentinsdag - uanset om du er single eller har en kæreste

13. februar 2007 af Woman

Så er det atter blevet februar og dermed tid til Valentinsdag. Hvad enten du synes, at det er noget opreklameret, amerikaniseret pjat, eller om du er vild med ideen om en dag dedikeret til romantik, så er det da en glimrende lejlighed til at fejre kærligheden (hvis du da har en at fejre den med). Og hvorfor ikke gøre denne dødsyge februar-dag lidt bedre ved at benytte sig af anledningen?

Men hvordan sørger du så for, at Valentinsdag bliver en dag, hvor I fejrer jeres kærlighed? Det indlysende er at I benytter dagen til en omgang fed romantik! Woman har selvfølgelig masser af gode ideer til, hvordan I får en romantisk dag:

Det er dog ingen hemmelighed, at spørger man mænd, hvad romantik er, handler svaret først og fremmest om SEX! Vi bringer derfor her en liste med frække ting, du kan overraske ham med i dagens anledning:

 

Single? Og dødtræt af piger med favnen fuld af røde roser fra deres elskede og forelskede par? Så brug dagen til at fejre, at det er fedt at være single! Du har masser af tid til veninderne, du skal ikke høre ham brokke sig, når du har købt nye sko, og du har ingen mand, der roder og regerer i jeres fælles hjem - og ham din eneste ene skal nok dukke op en dag, når du mindst venter det...