Kvinde med vibrator
© iStock

Der er én ting, som vi danskere ifølge videnskaben elsker højere end nogen andre i verden...

Men det er altså ikke, fordi vores mænd er de dårligste i sengen!

23. oktober 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Sexlegetøj kan pifte sexlivet op, og det ser ud til, at mange af os danskere har fundet ud af det. I en undersøgelse fra 2017, som er foretaget af Vouchercloud, viser det sig nemlig, at Danmark har en ganske særlig plads på listen over, hvor mange gange der bliver søgt på sexlegetøj på internettet... 

Danskerne er ellevilde med sexlegetøj

Vi danskere løber med sejren, for det årlige antal søgninger på sexlegetøj per 1000 dansker er nemlig 118 gange. Lige efter har vi vores kære naboer, svenskerne, der søger efter sexlegetøj på internettet 115 gange – og herefter Grønland med 108 søgninger og USA med 104 søgninger. 

Danske mænd er blandt de bedste i sengen

Selvom vi (åbenbart) er det land i verden, der kan kalde os mest tossede med sexlegetøj, er det altså ikke, fordi vores mænd ikke kan finde ud af tilfredsstille os i sengen.

En anden undersøgelse fra 2017 viser nemlig, at de danske herrer er blandt de bedste elskere i hele verden. Ifølge YourTango ligger de spanske señores på førstepladsen, og herefter kommer Brasilien, Italien, Frankrig, Irland, Sydafrika, Australien, New Zealand – og på niendepladsen rykker Norden ind, for her ligger vores danske mænd. De mænd, som er dårligst i sengen, er tyskerne, som ifølge undersøgelsen lugter for meget. Herefter kommer englænderne, som er for dovne, og svenskerne, som er for hurtige.

Det siges, at vi danskere desuden er blandt de lykkeligste i verden, og om de to undersøgelser har noget med dét at gøre, ved vi ikke. Men det er et faktum, at sex både afstresser og frigiver endorfiner, så du bliver glad...!

Kilde: Bedbible.com 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.