Mand og kvinde ligger i sengen
Det er en god idé at starte med analsexlegetøj inden I går til analt samleje.© Getty Images

Derfor bør alle kvinder prøve analsex

Oplev en uforglemmelig orgasme igennem analstimulering

21. marts 2021 af Sinful

Analsex er et velkendt fænomen inden for sexverdenen, både blandt kvinder og mænd. Du har måske hørt, at mænd har et analt punkt kaldet prostata, som der siges at minde meget om kvindens g-punkt. Selvom kvinder ikke har det, er det bestemt ikke ensbetydende med, at du ikke kan opnå stor nydelse gennem analstimulering også.

Der findes et hav af følsomme nerveender i anus, som kan stimuleres gennem analsex. Desuden kan G-punktet også blive stimuleret fra anus, selvom der ikke er direkte kontakt hermed. Det skaber grundlaget for en helt igennem intens og sindsoprivende orgasme.

3 tips til at komme i gang med analsex

Hvis du aldrig har prøvet analsex før, kan det virke en smule afskrækkende og uhåndgribeligt. Hvordan kommer du overhovedet i gang? Vi har i samarbejde med Sinful fundet nogle af de bedste råd til at komme i gang med analsex, som kan hjælpe dig lidt på vej.

1. Rengøring

Noget, som mange nybegyndere inden for analsex bekymrer sig for, er, om der er helt rent bagtil. Det er en helt forståelig angst, og kan faktisk ødelægge meget af oplevelsen, fordi fokus kommer til at være på dette under samlejet. Det er heldigvis let at få styr på, så du kan nyde seancen uden en masse tvivl og nervøsitet.

Med Sinful Anal Douche, kan du let rengøre dig selv analt inden et samleje. På den måde kan du slappe af og nyde den dejlige stimulering uden frygt for, at der ikke er helt rent deromme. 

Sinful Anal Douche
Med Sinful Anal Douche, kan du let rengøre dig selv analt inden et samleje.© Sinful

2. Glidecreme

Glidecreme er essentielt for en god oplevelse med analsex. I modsætning til vagina, producerer kroppen ikke selv væsker i anus, og derfor kan det hurtigt blive meget ubehageligt for begge parter, hvis der ikke er godt med glidecreme i brug.

Du kan med fordel købe en Sinful anal glidecreme, som er særligt udviklet til analt samleje.

Sinful anal glidecreme
Glidecreme er essentielt for en god oplevelse med analsex.© Sinful

3. Sexlegetøj

Hvad end du er nybegynder eller øvet, kan sexlegetøj gøre en rigtig stor forskel for, hvor dejlig analstimulering kan være.

Det er altid en god idé at starte med analsexlegetøj, inden du springer ind i analt samleje. Her bør du prøve Sinful Anal Starter Kit, som indeholder alt, hvad du skal bruge, når du skal i gang med analsex. Heriblandt buttplugs og douche.

Sinful Anal Starter Kit
Sinful Anal Starter Kit, som indeholder alt, hvad du skal bruge, når du skal i gang med analsex.© Sinful

Selvom du allerede har lidt erfaring inden for den anale sexverden, kan sexlegetøj stadig gøre en stor forskel. Her kan du blandt andet prøve en Amaysin Slender Dildo, som er designet, så den rammer helt rigtigt bagtil. 

Amaysin Slender Dildo
Amaysin Slender Dildo er designet, så den rammer helt rigtigt bagtil.© Sinful

Du kan også kaste dig ud i en fræk anal vibrator som Sinful Fjernbetjent Butt Plug. Den er perfekt til brug sammen med en partner, fordi han/hun kan styre vibrationerne via fjernbetjeningen og hjælpe dig med at opnå en uforglemmelig orgasme. 

Sinful Fjernbetjent Butt Plug
Med Sinful Fjernbetjent Butt Plug kan din partner styre vibrationerne via fjernbetjeningen.© Sinful

Så snart du har styr på rengøringen, glidecremen og det helt rette sexlegetøj, er der intet, der holder dig fra at opnå de mange nydelser, analstimulering kan føre til. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.