Derfor bør du prøve S/M

© iStock

Kære læsere. 

Jeg er sikker på, at der sidder nogle derude, som har overvejet at tage springet og prøve at dyrke S/M med en sexpartner eller kæreste, men endnu ikke har fundet modet til at gøre det.

Måske er du ikke helt klar over, hvad det præcist er, at du går ind til, hvis du vælger at træde ind i dette mørke univers. Som submissiv for Masteren blev jeg bekendt med BDSM-begrebet for flere år siden, men det er først efter, jeg har fundet sammen med Mr. Boyfriend, at jeg for alvor har udforsket S/M delen.

Derfor er S/M ikke det samme som BDSM

BDSM er nemlig en samlet betegnelse for bondage, dominans, sadisme og masochisme. S/M er en forkortelse for sadomasochisme, som altså er en enkelt del af universet. Sadomasochisme er en form for rollespil med to parter, hvor den ene optræder som sadisten, der påfører masochisten (den anden) en eller anden form for smerte. Denne form for sexleg foregår mellem to mennesker, som begge tænder på at have disse forskellige roller under sex.

Nu når vi ligesom har begreberne på plads, er det tid til, at jeg giver jer 5 gode grunde til at dyrke S/M. Personligt har jeg nemlig kun positive ting at sige om at give denne form for rollespil en særlig plads i sexlivet.

5 gode grunde til at dyrke S/M

Disse fem grunde tager udgangspunkt i, at du har rollen som masochist, når du dyrker S/M med din partner, da det er den eneste rolle, som jeg har personligt bekendtskab til. Derfor kan jeg altså ikke udtale mig om, hvordan det er at være på den anden side af pisken, bæltet eller hånden, der smækker.

  1. Du har din partners fulde opmærksomhed: Da målet er at skabe en nydelsesfuld oplevelse for begge parter, kræver det, at sadistens fulde opmærksomhed er rettet mod masochisten. Han skal nemlig konstant aflæse dit åndedræt og kropssprog, så han ikke overskrider dine grænser.
  1. Din krop udløser endorfiner: Hvis du lider af kroniske smerter, kan du flytte fokus fra dem ved at dyrke S/M, da kroppen udløser endorfiner for at lindre smerten, hvilket har effekt i hele kroppen. Udover at fungere som en naturlig form for morfin giver endorfinerne dig overskud, fordi de har en afstressende effekt. Et par smæk i numsen kan altså få dig til at slappe helt af efter en hektisk arbejdsdag.
  1. Du lærer dig selv og din partner bedre at kende: Ved at dyrke denne form for sex, får du en bedre idé om, hvad du og din partner tænder på, hvilket gør jer mere bevidste om, hvad I gerne vil have ud af jeres sexliv. 
  1. I får mere intimt samvær: S/M er det totalt modsatte af en quickie, der kan overstås på fem minutter. Det kræver tid. Blandt andet fordi, at det er obligatorisk at have en form for efterspil/evaluering, da det er enormt vigtigt, at I drøfter og lytter til hinandens gode og dårlige oplevelser i forbindelse med at dyrke S/M.
  1. Det styrker parforholdet: I langt de fleste parforhold i dag, er kvinden den dominerende. Ved at du som kvinde underkaster dig din partner i soveværelset, bevarer du hans mandighed og giver næring til hans maskuline side, hvilket i sidste ende vil styrke jeres parforhold, da de færreste kvinder er interesseret i at have en vatpik som kæreste. Samtidig kan du fralægge dig alt ansvaret og i stedet give dig hen og modtage, hvilket rigtig mange kvinder inderst inde drømmer om at gøre.

Slå jer endelig løs 

Jeg forstår godt, at du har betænkeligheder ved at overskride denne grænse, da der er mange fordomme om mennesker, der dyrker S/M. Langt de fleste forbinder denne form for sex med vold og ydmygelse, men sådan er det slet ikke, hvilket jeg håber, at jeg har fået frem i dette indlæg. Det handler nemlig om tillid, hengivenhed og nydelse. For nej – det gør slet ikke nær så ondt, som du forestiller dig. 

Så kære læser. Min opfordring til dig er helt klart at slå dig løs. Dyrk S/M med en partner, du er fortrolig med og som tænder på den rolle, du gerne vil have ham til at udfylde. Jeg er sikker på, du får en erotisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.