Derfor er det VIRKELIG frækt at dyrke sex på et hotel

© iStock

Kære læsere

For nylig var Mr. Boyfriend og jeg til Erotic World i Valby. Da vi bor i Jylland kunne det bedst betale sig for os at booke et hotelværelse i forbindelse med sexmessen. De mange indtryk på messen gjorde selvfølgelig Mr. Boyfriend og jeg utroligt liderlige, hvilket førte til, at vi knaldede højlydt på hotelværelset, så snart vi kom hjem. Det var altså første gang, jeg prøvede at dyrke sex på et hotel. Jeg blev på ingen måde skuffet, da det var en virkelig fræk oplevelse på trods af, at vi gjorde præcis, som vi plejer at gøre derhjemme.

Men hvad var det så lige, der gjorde, at jeg syntes, at det var kanon frækt at knalde på hotelværelset?

Et afbræk i hverdagens ensformige sexliv

Når jeg tænker over det, er der en del grunde til, jeg mener, at der er noget særligt over at dyrke sex på et hotel, men den primære årsag til det er helt klart, at jeg føler, at det er en lille smule forbudt. Der er noget pirrende ved at hænge et ”Do not Disturb” skilt på døren og bare give den fuld gas på lagnerne.

Samtidig tænker jeg overhovedet ikke på de huslige pligter, når jeg er langt væk hjemmefra, hvilket jeg godt kan have en tendens til at gøre, når Mr. Boyfriend og jeg dyrker sex derhjemme, hvor jeg kan se, når der trænger til at blive gjort rent eller ryddet op. Jeg kan altså meget bedre være til stede i nuet, når jeg dyrker sex i fremmede omgivelser.

LÆS OGSÅ: Sådan ødelægger for meget kontrol og pligter dit sexliv

For mig giver det altså et afbræk i hverdagens til tider ensformige sexliv at skifte de sædvanlige omgivelser ud med et hotelværelse. Det tillader mig for en kort stund at tjekke ud af livet derhjemme og bare nyde at dyrke sex med min kæreste.

Videnskaben bag sex på et hotel

Fra et videnskabeligt perspektiv menes der også at være noget specielt ved at dyrke sex på et hotel. Forskere har angiveligt kunne konkludere, at der sker en kemisk reaktion i hjernen, der gør knalderiet bedre. Denne kemiske reaktion skulle blandt andet opstå på grund af de luksuriøse omgivelser, som derved ses at have en indvirkning på vores seksuelle ophidselse. Det at I befinder jer i nye omgivelser gør, at der udskilles mere dopamin, som kontrollerer hjernens belønningscenter. Jo mere dopamin, vi udskiller i forbindelse med sex, jo bedre bliver det.   

Samtidig appellerer hotelværelserne til de fem sanser. At tjekke ind på et hotelværelse kan i sig selv sætte gang i sexlysten, fordi det ligger op til, at det er tid til at forkæle sig selv og sin partner. 

Sidst men ikke mindst peger eksperter på, at de nye omgivelser, gør, at kvinder bedre kan tune ud af en stresset hverdag, hvilket kan være det, der blokerer deres sexlyst i dagligdagen. For når du er væk fra de ting, der stresser dig i hverdagen, distraherer de dig ikke på samme måde. Når I tager på hotel, får du altså muligheden for at tjekke ud af livet for en kort stund.

Så kære læsere. Jeg vil helt klart anbefale jer at tage jeres partner med på hotel et par dage. Det behøver jo ikke at være særlig langt væk hjemmefra, hvis det er med fokus på at variere sexlivet og booste sexlysten. Hvis der ikke lige er tid eller penge til et hotel, så skift da i det mindste dobbeltsengen ud med en quickie i køkkenet eller i badet. Der skal ikke nemlig ikke mere til for at skrue en lille smule op for udskillelsen af dopamin under sex.

God fornøjelse!

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.