DERFOR er du bange for at prøve sport i 2'eren

© iStock

Kære Læsere

Går du også og undrer dig over, om en tur ud i "baghaven" er en god ide? Og har du masser af ubesvarede og lettere akavede spørgsmål? Så skal jeg hermed aflive de myter, der kunne være ved analsex. Og oveni det, smider jeg en god omgang tips i din retning.

Her er myterne, som du helt sikkert selv kender

Myte nummer 1: Din ringmuskel sprænger ved analsex

Okay, måske en smule overdrevet, men rigtig mange spekulerer faktisk på, om det kan lade sig gøre at gennemføre en omgang i nr 2, hvis deres kæreste er et stykke over den normale størrelse. Min kæreste er selv et stykke over middel, når det kommer til tykkelsen (som er det gældende her). Din ringmuskel KAN springe, men kun hvis det går virkelig voldsomt for sig, eller hvis du er enormt anspændt under akten. Så nøgleordet er altså afslapning.

Myte nummer 2: Spørgsmålet om afføring

Vi kan ikke komme uden om, at der kommer noget op der hvor der normalt kommer afføring ud, og derfor er der en risiko for at der kan ske ”uheld”. Indtil for cirka en måneds tid siden ville jeg hårdnakket have påstået, at der meget sjældent sker disse uheld. Jeg havde i hvert fald aldrig oplevet det selv. Sidste gang jeg havde analsex var min oplevelse dog en anden, vi endte med at have en del afføring ud over det hele. Ikke den fedeste oplevelse, men jeg skulle have lyttet til min egen krop, som sagde at dette nok ikke var en smart idé lige den dag. Nøgleordet her er ikke at dyrke analsex, hvis du føler du skal på toilettet, og egentlig heller ikke lige efter du har været på toilettet. Hvis du vil eliminere ALLE chancer for at der kan ske uheld, så invester i en numseskylder og skyld numsen først.  

Myte nummer 3: Det er en god ide ham kommer op i din numse

Hertil er svaret ret nemt, NEJ. Den værste oplevelse jeg har haft med analsex var da min ekskæreste kom op i numsen på mig uden kondom. Jeg var ikke i stand til at presse det ud, og det løb langsomt ud resten af dagen. Her kan jeg virkelig anbefale at man holder sig til levering et andet sted 

Myte nummer 4: Analsex kan kun foregå langsomt

Sørg for at starte langsomt ud. Efterhånden som I bliver mere vante med aktivering i bagdøren, kan I begynde at arbejde et tempo på. Sørg altid for en god opvarmning først og med en god klat glidecreme kan I sagtens tage en heftig doggy i højt tempo. En god idé er dog at sørge for at hans dillermand ikke kommer for langt op i numsen, ellers øger I risikoen for et uheld.

Myte nummer 5: Du kan ikke komme af analsex

Personligt har jeg selv opnået en orgasme via analsex. Hvis I dyrker analsex i en doggy, har du rig mulighed for at smutte en finger ned mellem benene til din klit for ekstra stimulering. En orgasme ved analsex er en ret speciel følelse, som helt sikkert er værd at jagte! 

Med al den viden så er det bare ud og pumpe i nogle numser, så længe lysten er der.

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide