To mennesker ligger ned på en seng, nydelse, fletter fingre
© iStock

Derfor er nogle kvinder mere højlydte i sengen end andre

Hvis det larmer, er det godt! Eller hvad?

16. august 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Vi ser det gang på gang i sexscener på film. Kvinden er i fuldstændig nydelse, kaster hovedet tilbage og stønner højt i ekstase, manden fremstilles som den perfekte elsker, og til slut ender hele akten i en fælles orgasme – det har ikke rigtig noget med virkeligheden at gøre, vel? Men hvad er så grunden til den højlydte stønnen?

For hans skyld

Archives of Sexual Behavior spurgte 71 kvinder i alderen 18 til 48 år om de lyde, de laver under sex. Undersøgelsen viste, at de kvinder, der stønner højlydt, enten gør det for at hjælpe manden med at komme hurtigere eller for at booste hans selvværd.

Den situation kender du sikkert fra dig selv. Du stønner lige lidt ekstra for at vise, at du nyder din partner. Du kan se på ham, at det gør ham endnu mere tændt, så du bliver ved, selvom du måske ikke nyder det helt så vildt og voldsomt, som du giver udtryk for – eller som du ønsker. Hele oplevelsen kan derfor blive sådan lidt øv..

Vær ærlig over for din partner

Takket være Holloywood-film og diverse pornosites har mange kvinder fået ind i hovedet, at der skal være lyd på os og det skal være højt – ellers gør vi det ikke rigtigt, og ham, vi knalder med, ved ikke, at vi tænder på ham. 

Sådan er virkeligheden ikke, men Archives of Sexual Behavior's undersøgelse viser dog, at din højlydte stønnen hjælper din partner til en bedre orgasme. Det er selvfølgelig en glæde, de rer værd at tage med, men glæden ville nå UANEDE HØJDER, hvis du også fik noget ud af hyrdetimen

Vis ham, hvad der tænder dig, og hvis du ikke ved det, så undersøg det sammen med ham. Du vil ikke længere have brug for at stønne højlydt bare for hans skyld, men simpelthen fordi du ikke kan lade være.


Kilder: Cosmopolitan.com, Fhm.dk, Springer.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.