Derfor har du med sikkerhed været bange for tissemænd

© Giphy

Kære Læser!

Går du også rundt og er lidt bange for den fjedrende slange i din flirts bukser? Har du endnu ikke set den møde dagslyset? Så læs med her, for jeg er ret bange for tissemænd, i hvert fald lige til at starte med.

Jeg gætter det er ret naturligt at være en smule bange første gang man ser en diller. Man ved den har hud, man ved den er rynket, og man ved (sådan da) hvad den skal bruges til. Men under min første gang var jeg direkte rædselsslagen over for den. faktisk de første tre gange jeg havde sex foregik det uden at jeg kastede et eneste blik på den. Jeg var simpelthen så nervøs for dette hellige stykke kropsdel, at jeg slet ikke var i stand til at så meget som kigge på den. Det tog mig lidt tid at samle mod, men første gang jeg så en diller, blev jeg lettere chokeret over dens ret utiltalende udseende. Jeg fandt den simpelthen virkelig grim. Jeg har nu lært at elske og sætte pris på sådan en dillers udseende, men ærligt, mit første indtryk var ikke fantastisk. Men hvad er det man siger, man skal aldrig dømme på udseendet vel?

Mine første erfaringer med tissemænd

Efter en tre måneder blev det tid til at min ekskæreste krævede sit første blowjob leveret af min mund. Bare tanken om min mund i nærheden af hans diller var frygtindgydende, simpelthen en uacceptabel anmodning! Jeg turde knap lade min hånd røre ved den. Faktisk havde jeg ikke engang rørt ved den endnu. På trods af ret mange knald havde jeg endnu ikke fået overvundet min frygt for at røre ved den. Jeg besluttede mig derfor en dag for at komme af med min fobi og greb hurtigt og måske lidt hårdt fat i den. Dermed gik det op for mig at den ikke bed…

Blowjob? Stadig udelukket.. Jeg gætter på, at minimum en måneds tid gik, før jeg for første gang rørte ved en tissemand med min mund. 20 minutter gik, hvor jeg bare håbløst og forvirret stirrede på hans diller, i stor diskussion med mig selv om, hvorvidt jeg skulle gennemføre missionen eller ej. Lang historie kort, så endte jeg selvfølgelig med at tage den i munden – og hade det! (Den smagte virkelig dårligt..)

Hvad så med de der tissemænd idag?

Mr. Teddys tissemand var nummer to af alle de tissemænd jeg har set ( I know, listen er kort). Jeg nåede faktisk igen at have sex med Mr. Teddy et par gange før jeg turde kigge på den. En god griner fik jeg da jeg fandt ud af den var lettere skæv – jeg elskede den fra start af! Men jeg turde stadig ikke røre ved den, trods jeg ikke denne gang var handjob og blowjob jomfru!

Første gang Mr. Teddy lettere diskret (NOT) svingede den i hovedet på mig med sine boller klaskende i min pande, gik jeg i lettere panik over denne penisforskrækkelse. Men Mr. Teddys psykopatiske penisopførelse gjorde hurtigt kål på min fobi over hans diller og jeg har nu vænnet mig til regelmæssig dillerdasken, hvor end han lige rammer mig.

Dog – hver gang jeg passerer en mand og tænker på hans lille busketrold – kan jeg mærke min penisforskrækkelse vågne på ny, så jeg påtænker om jeg starter på ny med alle tissemænd, hver gang jeg møder dem? Måske har du det på samme måde?

Håber I har en dejlig dag derude fyldt med svingende tissemænd!

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide