Derfor lyver vi (allesammen) om antallet af sexpartnere

© iStock

Kære Læsere

I dette indlæg kommer jeg til at skrive om antallet af sexpartnere. Jeg har undret mig lidt over, hvor mange, der er FOR mange? Hvis du er en af dem, som lyver om antallet, så synes jeg det skal stoppe nu. Det er slut med at leve i evig skam.

Hvem er det egentligt, der har sat et tal på, hvornår du har været sammen med for mange? Og hvem har besluttet, at det i så fald er en dårlig ting, hvis du som kvinde har haft mange sexpartnere? Nu kommer jeg fra en lille by, hvor du ikke engang kan slå en skid uden at alle ved det. Og det som både jeg og mine veninder har oplevet er, at der lynhurtigt kommer fordomme og nærmest foragt, hvis du har knaldet mere end hvad de synes er okay.

Mine veninder og jeg, og også mine drengevenner, har altid været til den friske side. Vi har altid sagt ja til fis og ballade - og ikke mindst lækker sex med lækre mænd og nogle har været sammen med flere end andre. Og hvad så?

"Der er ingen grund til, at du skammer dig"

Jeg kan tydeligt huske hvor meget det gik mig på i de unge dage, og hvor ked af det jeg blev, hvis folk udtrykte deres mening negativt over for mit sexliv. Jeg fik det sådan, at jeg nærmest begyndte at skamme mig over, at jeg havde de lyster, jeg havde og har. Men når jeg ser tilbage på det nu, så kan jeg godt se at jeg ikke burde havde taget det så tungt, som jeg gjorde engang, og at der intet er galt i at følge sit sexdrive. Jeg kan undre mig over, om dem som har kritiseret det, måske er misundelige over, at de ikke selv tør slå sig løs?

Omvendt. Hvis andre har et problem med at nogle har mange sexpartnere, kan de vel bare lade være med at have det selv. Jeg synes personligt at sex er noget af det mest naturlige i verden, og at du skal have lov til at dyrke det fuldstændigt som du vil, og med lige så mange som du lyster. Det er ikke andres beslutning, om du skal sprede benene. Det er dig selv og stå så ved, at du gør det. Der er ingen grund til, at du skammer dig. Bum.

Husk at det er DIN beslutning - ikke samfundets...

Faktisk forstår jeg ikke hvordan fordommene er opstået, og hvorfor folk går så meget op i om jeg eller andre har været sammen med 10 eller 50. I det gamle grækenland knaldede folk da til højre og venstre uden det var et issue. Så hvornår er folk begyndt at pege fingre ad hinanden. Hvor gik det lige galt? 

Jeg tør godt at stå frem og sige, at jeg har haft mange sexpartnere gennem tiden og nok også flere end gennemsnittet. Og når alt kommer til alt. Hvor har det bare været super sjovt! Sex er spændene, sex er befriende, sex er dejligt og sex kan give dig både nærvær, tryghed og samhørlighed med din partner. Så hvorfor skal du så ikke have lov til at få så meget af det som du vil. Kvinde eller mand.

Jeg synes at folk skal stoppe med at have så travlt med alle andre, og have kikkerten ude i forhold til, hvem der dyrker sex med hvem - og hvor mange. Så pak dine fordomme væk, sænk paraderne og vær lidt løssluppen, det har aldrig skadet nogen. Og til dig, som føler at folk til tider virker dømmende over for dig og dit sexliv, pyt med, hvad andre tænker. Lad dem tænke hvad de vil. Så længe at du er glad og kan stå inde for de ting du gør, så er der ingen andre der behøver at stå i vejen for dette.

Så har jeg været sammen med for mange? Jeg ved ikke hvad for mange er, for jeg er ligeglad. Men én ting er helt sikkert. Jeg fortryder intet. Og det bør du heller ikke gøre. 

Lige på og hårdt
/Miss Lara

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.