Derfor skal du dyrke MEGET mere fuldemandssex

© Elizabeth Meriwether Pictures, American Nitwits, Chernin Entertainment, 20th Century Fox Television

Kære læsere

I denne omgang, vil jeg dele en meget vigtig opdagelse med jer. For nogle af jer, som læser med, er dette måske noget I har prøvet før. Men til alle jer andre. LÆS med. Det her er noget, som I vil få utrolig meget glæde af i fremtiden. Here goes! 

Mojito og Cosmopolitan får en helt ny betydning 

Mit råd til jer kvinder, som har svært ved at få orgasme, er at drikke flere drinks og efterfølgende dyrke fuldemandssex. Så enkelt er det faktisk. 

Min første gang, jeg gjorde dette, var med Mr. Teddy. Faktisk var vi ikke kærester på det tidspunkt, hvor det skete, men det var nytårsaften, og vi kunne ikke lade være med at blive opstemte sammen. På det tidspunkt bollede vi allerede lidt her og der, så stemningen var ligesom lagt allerede inden aftenen var skudt godt igang. Til festen, en privatfest, fik vi drukket os godt fulde sammen, og vi endte med at tage hjem sammen. 

Det hele gik super smooth. Jeg oplevede det som at træde ind i en lækker film, da vi kom over dørtærsklen til lejligheden. Tøjet røg af, og pikken var oppe i mig før vi ramte sengen. Alkoholen gjorde, at vi mistede vores hæmninger mere end vi plejede at gøre. Jeg ved, at det var alkoholen, som hjalp med dette. Så med drinks i blodet, gik det ikke stille for sig lige den nytårsaften.

Min første orgasme takket være lidt alkohol

Nu opfordrer jeg ikke til, at man skal gå ud og drikke sig helt i hegnet, når jeg hentyder til fuldemandssex. Men jeg understreger blot, at det gør det meget nemmere for sådan nogle tænke-kvinder, som vi er., at opnåe en orgasme Den nytårsaften med fuldemandssex, var nemlig aftenen, hvor jeg oplevede min første orgasme med Mr. Teddy. Det var som om alkoholen havde fjernet hver en barriere, der skulle stå imellem mig og den ultimative fornøjelse.

Jeg følte ikke, at vi gjorde noget specielt eller anderledes, men alkoholen gjorde simpelthen, at jeg turde overgive mig til ham og lade ham gøre det han nu er ret så god til. Og det var noget af en sejr, da vi tidligere har kæmpet med, at jeg ikke kan give mig nok hen under sex, hvilket har været frustrerende og skyld i mine manglende orgasmer. Jeg er næsten totalt sikker på, at alkoholen altså var det middel, der gjorde kål på mine evige frustrationer. Jeg var simpelthen i stand til bare at give mig hen og nyde en god omgang sex med Mr. Teddy. 

Så kære læser, dig som måske også er frustreret, få nogle drinks indenbords med din flirt eller kæreste næste gang du skal have sex, og lad så alkoholen hjælpe dig med at give dig hen. Husk, du skal ikke være stang-bacardi, men se det som et krydderi til at forsøde jeres sexliv. 

Håber I alle har en helt fantastisk lørdag derude! 

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide