Derfor skal du dyrke sex med sanserne

© iStock

Kære læsere

Som jeg ser det, kommer der et tidspunkt i ethvert parforhold, hvor sexlivet begynder at køre på rutinen. For et stykke tid siden havde Mr. Boyfriend og jeg sådan en periode, hvilket førte til, at jeg følte, at vores sexliv kørte på autopilot. Som par er det selvfølgelig naturligt, at det ikke kan være nyt og grænsesøgende hver eneste gang, man knalder, men når sex med ens kæreste begynder at føles mekanisk, er det på tide at sætte nogle nye tiltag i værk. Og det var sådan, jeg havde det. 

Min udfordring har været at finde en måde at pifte hverdagens sexliv op på uden, at det nødvendigvis skal være vild og voldsom sex med bondage og smæk, når det, jeg egentlig har brug for, er intimitet og nærhed. Jeg var altså på jagt efter en form for sex, der var eksperimenterende og intim på samme tid.

Jeg søgte inspiration i ugevis og fandt endelig svaret gennem det, der kaldes sanseøvelser, som tillader dig og din partner at dyrke sex, hvor I træner og pirrer sanserne med det formål at sætte fokus på de følelser, der opstår ved at sætte sanserne i spil. Personligt har Mr. Boyfriend og jeg haft stor succes med at dyrke sex med sanserne, hvilket er derfor, jeg vil give dig 4 øvelser, så du og din partner kan give hverdagens sexliv et friskt pust.

 4 måder at pirre og træne jeres sexede sanser

Når I dyrker sex med sanserne, er det vigtigt at være bevidst om, hvordan I gerne vil træne og pirre hver enkelt sans, da de både kan blokeres og stimuleres. Ved at prøve begge dele finder I ud af, hvad der fungerer for jer. Jeg giver blot nogle tips med på vejen med afsæt i, hvad der fungerer for mig. 

  1. Blokering af høresansen: Dette er en enkelt øvelse, da det udelukkende kræver, at en eller begge parter tager ørepropper i, mens I dyrker sex, som I plejer. Ørepropperne gør, sammen med en minimering af lydniveauet, at jeres sexlyde opleves visuelt, hvilket giver lydene en ny og mere kraftfuld effekt. I kan også bruge høretelefoner og lytte til et frækt stykke musik under akten.
  2. Legen med smags – og lugtesansen: Smag og lugt til hinanden i det omfang, som I er trygge ved. Forsøg dog at involvere andre kropsdele end I plejer for at bryde grænser og finde nye erogene zoner. Her vil jeg råde jer til at give fødderne lidt ekstra opmærksomhed, da jeg har erfaring med, at det er virkelig ophidsende.
  3. Blokering af synssansen: Mange par har prøvet dette før ved at blindfolde den ene part. Til dem, der ikke har prøvet det, kan jeg kun anbefale det. Til de mere erfarne par kan I gøre legen anderledes ved, at den uden syn får lov at udforske den andens krop uden at kunne se den. Det er sjovt og intenst at mærke sin partners krop uden at kunne se den.
  4. Stimulering af følesansen: Udforsk hinandens kroppe gennem berøring uden at dyrke sex. Det giver en helt ny bevidsthed om, hvordan I rører ved hinanden, hvilket gør, at der er masser af mulighed for at lære noget nyt om både dig selv og din partner. I kan også benytte forskellige ting, når I kærtegner hinanden for at stimulere følesansen på en ny måde. Det kunne være en fjer eller en isterning.

En ting ad gangen

Jeg vil opfordre jer til at involvere et element ad gangen, da det kan ødelægge oplevelsen, hvis I sætter flere sanseøvelser i gang på samme tid. Blokering af en sans skal gerne skærpe de andre, mens fokus på en anden sans lukker de andre ude.

Sex handler altså om langt mere end mandens pik i kvindens fisse. Samtidig behøver sex ikke at være grænseoverskridende for at være eksperimenterende. Dette er disse sanseøvelser rigtig gode til at illustrere efter min mening, så jeg håber, at I har lyst til at kaste jer ud i det derhjemme.

God fornøjelse

Miss Felicity.

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.