Derfor skal du onanere sammen med din kæreste

© iStock

Kære Læsere

Jeg onanerer tit selv, hvis jeg er liderlig, og jeg elsker at prøve nye ting som sexlegetøj, der kan tilfredsstille mig. Det gør jeg gerne selv - eller i selskab med en fyr eller kæreste. Dog kom jeg til at tænke på om onani er en fælles- eller solosport? Her er min mening om det.

Er det pinligt at onanere sammen med andre?

Jeg hører ofte fra, og om andre piger, at de ikke er okay med at deres kæreste onanerer og det synes jeg faktisk er lidt en skam. Det er jo ikke fordi at han ikke tænder på den pige han er sammen med bare fordi han gør det. Nogle har bare et større sexdrive end andre, og tro mig, hvis du forbyder din mand at onanere mens I er i et forhold, så gør de det bare alligevel.

Og hvilken skade kan det egentligt gøre, så længe han er klar til at tilfredsstille dig når behovet er der? Derudover er det sjove, at jeg aldrig har hørt om en mand, som forbød sin kvinde at onanere. Snarere tværtimod.

Jeg ved at de fleste af mine kærester har tilfredsstillet sig selv med en spiller, og det er bestemt ikke noget, der kan få mit pis i kog. Har han behovet for mere sex end jeg selv har, så synes jeg da bestemt, at det er bedre at han ordner det selv end at han finder mere sex andre steder end ved mig.

Det behøver jo heller ikke altid at være manden som har den største sexlyst. Det kan lige så godt være kvinden. Det ved jeg fordi jeg ofte selv har haft det sådan. De kære mænd kan ikke altid følge med.

Sådan gør du onani til teamsport

Selv om onani oftest er en enkeltmandssport, så er det faktisk muligt at gøre det til en fælles leg. Jeg dater en fyr for øjeblikket, hvor forholdet til onani er utroligt løssluppent. Faktisk mere end hvad jeg ellers har været vant til. Vi gør det både sammen og alene. Når vi gør det sammen, bruger vi oftest onani som et forspil til sex.

Jeg ved, at det tænder ham helt vildt, at jeg ligger foran ham, og gør det på mig selv på samme tid med, at han kan nyde og kærtegne mine bryster. Når jeg så er kommet, er det også let og lækkert for ham at trænge ind, da jeg både er meget våd imens mine muskler mellem mine ben er spændt godt op.

Udover dette kan det også være lækkert, at han benytter noget af det legetøj som jeg selv bruger til at tilfredsstille mig selv alene med. Dildo, vibrator og hvad ellers jeg har i natskuffen. Han synes det er super frækt, jeg bliver tilfredsstillet på alle leder og kanter, får en orgasme og vi har noget helt fantastisk sex. What's not to like?

Jeg vil ønske, at der var lidt mere åbenhed omkring at gøre onani til en fælles sport. Som par bør man stole på hinanden og udforske det at onanere sammen, som man udforsker alt muligt andet hjemme i soveværelset. Og til pigerne derude; jeg vil ønske at I bliver lidt mere overbærende omkring jeres mænd og det at de tager sig en lille spiller i ny og næ. De har sgu lige så stort behov for det som vi har.

Lige på og hårdt
/Miss Lara

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.