Derfor vil mænd gerne domineres

© Lasse Baltzer

Kære læsere.

Oftest hører vi om, at det er kvinder, der gerne vil domineres i soveværelset. Det virker mest naturligt for mange, at det er manden, som styrer slagets gang og tager initiativ, når det kommer til sex. Men kan rollefordelingen godt være omvendt?

Vil mænd gerne domineres?

Svaret er ja. Personligt datede jeg en fyr forrige sommer, som havde et brændende ønske om, at jeg kneppede ham i røven med en strap-on dildo. Selvom jeg virkelig prøvede at have forståelse for hans sexfantasi, havde jeg virkelig svært ved at se ham i øjnene, efter han havde afsløret denne hemmelige lyst. I mit hoved var det slet ikke mandigt, at han gerne ville have, at jeg var den styrende i soveværelset.

På det seneste har jeg også hørt historier om mænd, der direkte har bedt kvinder om at blive domineret i sengen. Samtidig peger en amerikansk undersøgelse også på, at der findes mænd derude, som drømmer om at blive domineret. Ifølge denne undersøgelse forholder det sig faktisk sådan, at mere end 50 % af de medvirkende mænd i et eller andet omfang tænder på at blive domineret af en kvinde i soveværelset. Så jeg er altså blevet nysgerrig. For hvad er det lige præcis, der gør, at mændene så gerne vil domineres?

Manden vil domineres, fordi…

Ifølge eksperterne kan der være forskellige forklaringer på, hvorfor nogle mænd gerne vil domineres.

Det er måske oplagt at forestille sig, at passive mænd også ønsker at være passive under sex, men sådan forholder det sig faktisk ikke, hvis man spørger eksperterne. For hvis vi vender tilbage til den tidligere nævnte undersøgelse, hvor mændene blev præsenteret for erotiske tekster præget af seksuel dominans og efterfølgende udførte en personlighedstest, observerede forskerne, at det især var udadvendte og socialt stærke mænd, der gerne ville domineres af en stærk kvinde med de samme personlighedstræk som dem selv.

Derudover kan der være en mere evolutionær forklaring, da stærke kvinder (og mænd) formodentlig har mere succes med at reproducere sig, hvilket gør, at dominansen virker ekstra tiltrækkende for begge køn.

Dog menes det også, at mændenes generelt mere udadvendte seksualitet medfører, at mænd i højere grad afvises eller begrænses seksuelt i hverdagen. Derfor kan fantasien om at blive domineret seksuelt stamme fra en række seksuelle frustrationer, som de mener, de kan få luft for ved at slippe deres almindelige personlighed og blive udnyttet præcis, som kvinden lyster.

Han har brug for at mærke dit begær

Manden kan, ligesom kvinder, have brug for at mærke, at hans partner begærer ham og tænder på ham. Derfor kan det være rigtig godt for mandens selvværd at bytte om på rollerne engang imellem. Desuden tænder mænd på en kvinde, der ved, hvad hun vil have, og det viser du ham helt klart bedst ved at tage kontrollen.

Sidst men ikke mindst kan årsagen være, at det forventes, at det konstant er manden, der præsterer og leverer varen, når det kommer til sex. Han ønsker egentlig bare at blive fri for det pres, der ligger i konstant at skulle være den styrende. Behovet for at slippe kontrollen og bare tage imod er altså også en faktor, når det kommer til at forklare, at mænd gerne vil domineres.

Her har du altså fået en række forklaringer på, hvorfor mænd gerne vil domineres. Det kan gøre det nemmere at forholde sig til næste gang, du støder på en mand, der gerne vil domineres seksuelt.

Tak fordi du læste med.

KH.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide