© iStock

Det fortæller hans favorit sexstilling om ham

Er han usikker, eller vil han bare have sjov uden konsekvenser? Få svaret her

2. april 2017 af Marianne Fischer

Selvom sexstillinger i sengen oftest handler om at finde ud af, hvordan I opnår størst nydelse, er akrobatikken også et udtryk for jeres personlighed. Til Menshealth forklarer sexterapeut, Ava Cadell nemlig, hvad de forskellige sexstillinger kan afsløre om ham, du deler seng med.

Sexstilling: Missionæren

Missionærstillingen er klassisk, og den er mere romantisk end eksperimenterende. Hvis din partner foretrækker missionærstillingen, kan det være udtryk for, at han er usikker på sine egne evner. Han har oftest behov for at få bekræftigelse ved at se dit ansigtsudtryk.

Missionæren kan også betyde, at han ikke er bange for at være intim.

Sexstilling: Doggy Style

Vil han helst tage dig bagfra i doggystyle, betyder det ifølge Cadell, at din partner er primitiv og gerne vil være den styrende. Han frygter samtidig intimitet og er meget lidt romantisk.

Sexstilling: Cow girl

Hvis han godt kan lide, du sidder ovenpå, er han optaget af, at du skal nyde det. Stillingen viser også, at han er selvsikker og ikke bange for at ligge nederst og være underdanig. Han kan dog også være dominerende, idet han kan trænge dybt ind, forklarer Cadell.

Sexstilling: Skeen

Skeen er også en intim sexstilling, og den er typisk forbundet med nusseri. På den måde er det heller ikke en overraskelse, at mænd, der elsker skeen, er meget optaget af det intime og kærlige i sex. Det betyder ikke, at de er svage eller mindre maskuline – de er bare særligt optaget af, at deres partner bliver tilfredsstillet.

Sexstilling: Stående

Den stående sexstilling er en af de mere eksperimenterende og udfordrende stillinger. Hvis din partner er ivrig efter at komme op at stå (på benene), betyder det, at han er meget eventyrlysten. Ifølge Cardell tænder han typisk på at være 'uartig' og tanken om at blive opdaget. Han elsker at have det sjovt uden at tænke for meget på konsekvenserne.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.