Dette kigger mænd efter på første date

Miss Fox
© iStock

It’s all about a good førstehåndsindtryk! Når det kommer til at date, er den gyldne regel selvfølgelig, at man skal være sig selv. Altså den bedste udgave af sig selv. Når det kommer til første dates, er der særligt nogle ting, mændene lægger mærke til. Jeg har spurgt mine mandlige venner, hvad de mener, der bliver kigget efter på første date. Læs med!

Dette er min erfaring med første dates

“Hvilke spørgsmål hun stiller”

Hvilke spørgsmål, du stiller, viser en del om, hvad du selv lægger vægt på. Spørger du for eksempel ekstra meget ind til hans familie, kan han tolke det, som om du selv er et rigtigt familiemenneske.

Det siger også en del om, hvor godt du ønsker at lære ham at kende. ”Stiller hun uddybende og kreative spørgsmål, får jeg virkelig fornemmelsen af, at hun ønsker at lære mig rigtigt at kende, og det er fedt”.

 

“Hvordan hun reagerer på de spørgsmål, jeg stiller hende”

Et reflekteret, velovervejet og uddybende svar på spørgsmål, giver et rigtigt godt indtryk hos mændene. Det er her de lægger mærke til, om du er nem at føre en samtale med. ”Svarer hun i enstavelsesord, eller spørger hun slet ikke ind til mig, får jeg indtryk af, at hun keder sig eller ikke finder mig interessant”.

 

“Om hun virker sikker på sig selv”

Det er ikke, fordi du skal køre i højeste gear og udtrykke maks selvtillid, men mændene vil gerne se en kvinde, der ved, hvad hun er værd og som ikke tvivler på sig selv. På en første date skal man huske, at man er blevet valgt (gælder for begge køn, selvfølgelig) og derfor må du godt forsøge at være lidt mere udadvendt end normalt. ”Det er ikke alle, der er super-udadvendte, men hvis hun går og kigger ned i jorden hele tiden og på den måde virker usikker, får jeg hurtigt en fornemmelse af, at hun ikke kan lide mig”.

 

“Hendes smil”

Det lyder måske lidt kliché, men et smil kan virkelig ændre en persons ansigt. Smil udløser endorfiner, som er et lykkestof i kroppen. Vi bliver altså glade af at smile, og glæde smitter! Hvis du ser positiv og glad ud, så løfter du helt sikkert hans humør også. ”Et smil kan virkelig gøre meget. Hvis hun står med et stort smil, så snart hun ser mig, får jeg indtryk af, at hun virkelig har glædet sig til vores date. Det giver et helt vildt godt indtryk”.

 

Over and out / Miss Fox – læs mere fra Miss Fox lige her! 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.