© Getty Images

Drømmer du om et mere legende sexliv?

Gå en fræk sommer i møde med forførende sexlegetøj til par

15. juli 2020 af Sinful

Vidste du, at sexlegetøj kan være nøglen til et mere legende sexliv, hvor du lærer, ikke kun dine egne, men også din partners lyster og fantasier endnu bedre at kende? Med sexlegetøj til par kan I opnå mere intimitet og nærhed i jeres sexliv, som kun vil bringe jer endnu tættere på hinanden.

Hvis du og din partner endnu ikke har prøvet sexlegetøj, så kan det være svært at vide, hvor man man lige skal starte. Derfor har Sinful.dk lanceret et Sexlegetøj Starter Kit, der indeholder 6 forskellige produkter, så I kan komme i gang på den bedst mulige måde.

I kan selvfølgelig også lade jer inspirere af de 5 frække parprodukter, som vi i samarbejde med Sinful.dk, har fundet frem til jer. Der er både noget til forspillet og til selve akten, ligesom der også er noget for nybegyndere og de lidt mere erfarne brugere.

1. Touch Me – Fingervibrator

Skal forspillet være lidt ekstra frækt, så er Sinfuls fingervibrator et godt sted at starte. Den lille vibrator forvandler din egen eller din partners hånd til et forførende stykke sexlegetøj, hvilket gør den perfekt til at udforske hinandens erogene zoner og lystpunkter. Fingervibratoren har syv forskellige vibrationsindstillinger, så der er god grund til at forspillet skal være lidt længere end det plejer.

© Sinful

2. Fjernbetjent vibratoræg

Findes der noget frækkere end at lade sin partner tage kontrollen over ens nydelse? Det er lige præcis, hvad du kan gøre med dette fjernbetjente vibratoræg fra Sinful. Med 11 frække vibrationsmønstre, som kan styres ved hjælp af den medfølgende trådløse fjernbetjening, er vibratorægget perfekt til pirrende parlege – både ude i offentligheden og hjemme i soveværelset. Vibratorægget er desuden både vandtæt og genopladeligt.

© Sinful

3. Vibrerende penisring

Penisringe er en perfekt måde at gøre den seksuelle oplevelse endnu bedre for både dig og din partner. Den vibrerende penisring fra Sinful giver manden en længerevarende erektion, mens den vibrerende stimulering er til stor nydelse for jer begge. Modellen her har en ekstra stor vibratordel, som sørger for, at klitoris bliver stimuleret hele vejen igennem samlejet. Den vibrerende penisring er genopladelig, vandtæt og har hele syv pirrende vibrationer.

© Sinful

4. We-Vibe Chorus – Parvibrator

We-Vibe er en af de mest populære brands, når det gælder sexlegetøj til par. Deres nyeste skud på stammen er We-Vibe Chorus, der både er lydsvag, vandtæt, genopladelig og helt igennem genial. Parvibratoren bæres af kvinden under samleje, der får glæde af både indvendig og udvendig stimulering, mens manden også får glæde af de skønne vibrationer, når han trænger ind. Vibrationerne kan kontrolleres ved at klemme om eller bruge knapperne på fjernbetjeningen og via den gratis app.

© Sinful

5. Bondagesæt til sengen

Vi slutter med et produkt, der er lidt frækkere end noget af det andet sexlegetøj, du er blevet præsenteret for her i artiklen. Dette bondagesæt fra Obaie er perfekte til de par, der gerne vil eksperimentere lidt med fiksering og bondage. Bed din partner om at give dig manchetterne på og lad ham/hende udforske, tirre og lege med hele din krop. Du vil bestemt ikke fortryde at dykke ned i denne verden af pirrende nydelse.

© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.