Par kysser i pool
© iStock

Drømmer I om sex i poolen? Her er grundene til, at I IKKE skal gøre det

Okay, vi tager vist bare en tur i poolen efterfølgende i stedet for...

20. juli 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Poolen er feriens ultimative afslapningsspot. Her kan du ligge ved siden af og læse i en god bog, og når det bliver en anelse for varmt, kan du hoppe i vandet og blive afkølet.

Hvis du er på en kæresterejse, kan poolen dog også være en del af dine drømme – på en lidt frækkere måde. Og hvis du er single, kunne en fræk omgang vandgymnastik med ham den forførende italiener, da også godt stå på din to-do-liste. 

Sex i poolen er nemlig en fantasi for mange, men måske du lige skulle overveje det en enkelt gang mere. Læs selv med her, hvor vi har samlet en række grunde til, hvorfor sex i poolen ikke er så sexet, som det umiddelbart lyder.

1. Et bakteriehelvede

En pool er som bekendt fyldt med klor, som både kan skade og misfarve dit hår – og ikke nok med det, så kan klor også skade dit underliv. Hvis du beslutter dig for at nyde en mands selskab i vandet, vil dit underliv komme i nærkontakt med poolens klor, hvilket kan resultere i irritation og kløe.

Poolvandet kan også forstyrre din naturlige pH-balance, og i nogle tilfælde kan du derfor ende med svamp eller en infektion.

2. Kondomet har nemmere ved at springe

Hvis I beslutter jer for gå i gang med festlighederne med et kondom, skal I være opmærksomme på, at kondomet har lettere ved at springe i en pool. Det har det, fordi du, trods det våde vand, kan blive meget tør og i en kombination med kondomets gnidninger, øges risikoen for, at kondomet går i stykker. Hvis I ikke kan holde fingrene for hinanden, kan I derfor med fordel investere i en glidecreme til seancen. 

3. Tænder du ikke på goldens showers? Så drop poolsex

Ifølge en undersøgelse fra University of Alberta i Canada er der i hvert fald omkring 75 liter urin i en pool med 800.000 liter vand. Det er ikke særlig rart at tænke på. Faktisk VIRKELIG ikke rart – heller ikke når vi bare skal bade...

4. Trods det våde vand bliver du tør

Når din mand penetrerer, vil der automatisk komme en masse vand ind og ud af dit underliv. Derfor kan du risikere, at poolvandet påvirker din naturlige fugt – og gør dig tør. Dit underlivs naturlige balance har det derfor ikke specielt godt efter sådan en omgang. Og sex i poolen er ikke det eneste, du skal holde dig fra, hvis du vil holde det sundt 'dernede'. Du må heller aldrig overvaske dit underliv, du skal holde dig fra at overtisse, og du må ikke overdrive barberingen, hvilket du måske har tendens til, hvis det er pooldag.

5. Du kan risikere at få en sexsygdom

Eftersom kondomet er utrolig svært at arbejde med under vandet, bør du overveje en ekstra gang, om du virkelig vil begive dig ud i en omgang med din spanske ferieflirt. Hvis I tager kondomet på, kan I risikere, at det sprækker, og hvis det sker, er du ikke beskyttet. Det kan ende med at give dig en sexsygdom, som helt sikkert ikke er den fedeste feriesourvenir at komme hjem med. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.