Womanlæsernes pinlige sex
© HBO

Du tror, det er løgn! Så latterligt pinlig sex har Womans læsere haft

Varulve og risengrød har da intet med sex at gøre – eller hvad?

8. december 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Sex kan være passioneret, spændende og mindblowing. Og så kan det også være helt vildt pinligt! Det ved vores læsere alt om. Læs deres sjove (og tåkrummende) historier her. 

Ej, hov. Var du også her? 

“Jeg sov i samme seng som min kæreste og min veninde efter en heftig bytur. Min kæreste og jeg vågner tidligt og er liderlige. Vi begynder derfor at nusse, og jeg giver ham et blowjob. Min veninde vågner og skynder sig at gå ud af værelset. Det dræbte stemningen, og vi skyndte os også at stå op.” 

Sara

Et frækt eksperiment førte til, at jeg bankede hovedet op i en brandalarm, så den gik. Vi nåede ikke at slukke den, før min mor kom væltende ind i panik...” 

Line

“Min kæreste og jeg var tjekket ind på et hotel i Prag. Vi havde ikke set hinanden længe, så lige efter vi havde fået nøglen til værelset, hoppede vi på hinanden. Der må være gået noget galt i receptionen, for ikke længe efter kom der nogen ind, som også havde en nøgle. Vi sprang under dynen, og personen fløj ud. Vi skreg af grin og fortsatte så ellers akten.” 

Anna

“På efterskolen havde min kæreste og jeg sex på mit tremandsværelse, og vi troede naturligvis, at vi var alene. Midt i akten fandt vi dog ud af, at min ene roomie var på værelset og sov under sin dyne. Hun vågnede midt i det hele. Pinligt!” 

Lisa

Det tog da lige en helt anden drejning... 

“For at være fræk sagde en partner engang til mig under sex, hvad han ville gøre ved mig, hvis jeg ikke kom. Jeg var allerede lige ved at komme og bad ham i min ophidselse om at sige noget mere. Han blev helt perpleks og sagde så: ‘Ellers får du ikke noget risengrød!’. Jeg kom ikke, men vi fik da et godt grin ud af det.” 

Cara

“Jeg var engang sammen med en, jeg havde støvet op i byen. Han var sød og pæn, og vi hyggede os. Da vi kom i gang, og det var allerbedst, begyndte han at knurre af mig – altså knurre som en hund! Og så fortalte han mig, at han var en varulv, hvorefter han bed mig i skulderen...” 

Asta

“Jeg var engang sammen med en fyr, der var så fuld, at han ikke rigtig kunne styre sin pik selv. Han kiggede derfor ynkeligt på mig med de største hundeøjne, jeg nogensinde har set fra en voksen mand, og sagde: ‘jeg kan ikke finde, hvor den skal ind. Kan du ikke styre den for mig?’” 

Tine

“Jeg skulle være fræk og binde en fyr, men da jeg havde fået bundet ham og ville give ham et blowjob, fik jeg pludselig meget ondt i maven og måtte nærmest løbe på toilet. Jeg nåede lige at prøve at spille cool og sige, at jeg lige smuttede. I al min hast fik jeg også sat min Disney-playliste på, for at han ikke skulle høre noget. Jeg kom (efter alt for lang tid) tilbage til en meget sur mand, som krævede en forklaring... Det gik vist ikke rigtigt med at være sexet!” 

Kate

Hov, det var da ikke meningen... 

Jeg red min kæreste i bilen, og imens kørte mit ben op og ned ad bildøren. Da vi var færdige, opdagede jeg derfor et kæmpe brandsår på mit højre knæ. Det var midt om sommeren (bare-ben-sæson), og såret blev kun værre og værre. Min familie og venner spurgte allesammen ind til, hvad jeg havde lavet. Jeg løj og sagde, at jeg var væltet på min cykel.” 

Maja

“Min kæreste havde skåret chilier til aftensmaden, og da vi senere skulle hygge os, gav han mig finger. Det begyndte at svie helt voldsomt! Jeg var nødt til at afbryde stunden og løbe ud i brusebadet, hvor jeg stod i lang tid med bruseren næsten helt oppe i skeden.” 

Anne

via GIPHY

“Jeg var fuld og skulle tisse, hvilket jeg så gjorde – ud over min kæreste, imens jeg red ham. Jeg var så pinligt berørt, at jeg fór ud på badeværelset, greb et håndklæde, som jeg kastede til ham, hvorefter jeg låste mig selv inde i en halv time og var pinligt berørt – alt imens min kæreste bare grinede og bad om at få lov at komme i bad.” 

Lene 

“Der var engang en, som faldt i søvn, imens han slikkede mig ... ” 

Mina

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori