Dyrk lækker sex i det fri

Woman guider dig til de bedste steder at knalde under åben himmel

22. august 2008 af Karina Kold

Dyrk skøn sex i det fri

Sex i det fri - det kan vi li'. 60 procent af Woman.dks brugere fantaserer om sex i naturen. Så hvad med at føre dine fantasier ud i livet?

Outdoor sex er et frækt brud på rutinen i dobbeltsengen. Et godt boost til jeres sexliv. Det er frit, naturligt og vildt. Garanteret en sexoplvelse, du vil huske tilbage på med et smil på læben.

Sommerårstiden er selvfølgelig mest oplagt til sex i naturen, men det behøver at være slut bare fordi, solen ikke skinner på jeres nøgne baller fra en skyfri himmel. Bare husk varme tæpper og måske en dyne I kan putte jer under med udsigt til en smuk stjernehimmel. Støn, hvor frækt og åh, hvor romantisk.

FORBUDT SEX...
Sex i det fri er også pirrende, fordi det føles lidt forbudt, og fordi I kan risikere at blive opdaget. For en sikkerheds skyld må vi lige få loven på det rene: Det er ikke forbudt at dyrke sex på et offentligt sted, men der ER ulovligt at opføre sig blufærdighedskrænkende overfor andre mennesker. Det vil sige, at hvis andre føler sig krænkede over jeres seksuelle aktiviteter på et offentligt sted og anmelder jer, er det en rimelig uheldig situation for jer. Så undgå at blive opdaget. Vælg et sted, hvor I ved, der ikke kommer så mange forbi. Lad for eksempel være med at knalde på en legeplads, hvis der nu skulle komme nogle rollinger forbi.

UNDGÅ OVERVÅGNINGSKAMERAER
Som al god kriminalitet gælder det om ikke at blive opdaget eller optaget! Så tjek lige at jeres akt ikke bliver foreviget på et overvågningskamera. Du skulle jo nødig lave en Paris Hilton og få din hårdtarbejdende, nøgne krop på internettet, vel?

 

MEDBRING:

  • Tæppe (hans eller dine knæ skulle nødig blive revet til blods)
  • Serviet (så I har noget andet end din kjole til at tørre safterne væk med)
  • Kondom (behøver vist ikke nærmere forklaring)
  • Vand (I kan jo blive tørstig af al den motion) 

 

 

 

 

Frække steder, hvor I kan knalde i det fri

FRÆKKE STEDER, HVOR I KAN DYRKE SEX UNDER ÅBEN HIMMEL:

Sex på marken
Skjul jer i halmen som en anden karl og malkepige. Efter den frække sexoplevelse, kan I dase forpustede om og kigge op på den blå himmel, mens fuglene kvidrer. Husk at planlægge jeres visit efter høsten. Man ligger ikke så godt på nyslåede og stikkende kornstrå.

Robåds elskov
Leg en robåd og få ham til at sejle dig ud på en sø, hvor I kan dyrke vuggende elskov med bølgeskvulp som baggrundsmusik. Pas på I ikke bliver så vilde, at robåden kæntrer.

Sex på stranden
Bølgerne bruser og hormonerne suser. Men sand og saltvand kan være ret ubehagelig for din følsomme hud down there. Så træk lidt op på land og knald på et tæppe eller et håndklæde, så der ikke kommer sand ind de forkerte steder.

Sex i skoven
Byt den romantiske middag ud med en picnic i skoven. Åbn en flaske vin og spis jordbær dyppet i chokolade. Kys, kæl og knald under eller op ad et træ. Pas på insekter og medbring et tæppe, så I ikke får rifter og blå mærker af skovbunden som elskovsunderlag. Bevæg jer et godt stykke væk fra den offentlige sti, så I ikke får uventede gæster midt i romancen.

Sex på din altan eller terrasse
Er du den heldige indehaver af en terrasse eller altan, er det nemt for jer at knalde under åben himmel. Så prøv det dog!

Sex i sommerhushaven
Få græsbund under lagengymnastikken i haven. Oplagt fornøjelse, hvis I er i sommerhus eller har en uforstyrret baghave.

Sådan får du lækker sex i et telt

Tag jer et superfrækt lynknald