En uges spændende feriesex

Endelig er det ferie, og I har tid til at folde jer ud på lagnerne. Woman har testet en uges spændende feriesex

4. juli 2014 af Woman

UDFORDRINGEN: Dyrk sex på en helt ny måde hver dag i jeres ferie!
Sådan lød oplægget fra min redaktør. Og selvom jeg straks var med på ideen, var jeg også lidt nervøs. For ‘nyt og spændende’ er ikke ligefrem ord, der beskriver mit og kærestens sexliv - det er nok snarere ‘forudsigeligt, men effektivt’, fordi vi har kendt hinanden så længe. Men nu skal der altså
ske noget nyt. For jer læseres skyld, selvfølgelig!

DAG 1: SEX PÅ STRANDEN

Jeg har luftet konceptet med at prøve en ny fræk ting hver dag i en uge for min kæreste, og han er lidt splittet. Han synes, det er underligt, at det hele skal være så planlagt. Men det betyder jo, at vi skal have det sjovt, så han ender med at sige ja. Og hvad lugter mere af feriesex end en tur i strandsandet?

Vi spotter hurtigt et egnet sted, som er indrammet af buske, fordi der ligger en skov lige ned til stranden. Men hvad så nu? Skal vi bare lægge os ned og have sex eller hvad? Det er altså akavet!

Vi breder et tæppe ud og skåler fnisende i vin, mens vi spejder til alle sider. Der er ingen mennesker tæt på, men langt væk på en sti kan vi ane et par, som helt sikkert hverken kan høre eller se os. Medmindre de kommer herhen, altså!

Det frække ved at dyrke sex på stranden er risikoen for at blive opdaget. Men vi er ikke interesseret i, at det faktisk kommer til at ske. Så min kæreste starter bare med at liste hånden op under min kjole. Han giver mig finger, og jeg bliver hurtigt våd af ham, de spændende omgivelser og ideen om, at nogen kan være lige i nærheden. Der går ikke længe, før vi bliver ret modige, og jeg vender ryggen til ham, så han kan glide ind i mig, mens vi ligger i ske. Vi slutter af med mis- sionæren, og jeg er vild med at kunne høre bølgerne skvulpe, mens jeg kommer.

Skal det gentages?

Det var en megafræk oplevelse, og jeg undgik helt sand i trussen, hvilket ellers var min store skræk (det er bare ikke læks, vel?). Tæppetricket kan også anbefales - I kan eventuelt tage et ekstra med til at gemme jer under.

I Woman nr. 210, der er på gaden lige nu, får I flere tests af fræk feriesex.

Smugkig i det nye Woman

Få Woman leveret til døren - lige nu kan du få 5 numre af Woman + et lækkert smykkesæt fra Pilgrim for kun 149 kr
Køb tilbuddet her