© Getty Images

En verden fyldt med orgasmer

Bliv klogere på sexlegetøjet, som har taget tusindvis af kvinder verden over med storm

21. juni 2020 af Sinful

Har du hørt om de fantastiske klitoris stimulatorer, der giver kvinder orgasmer på stribe? Hvis ikke, så er der god grund til at læse med her, hvor vi kigger nærmere på nogle af de mest populære modeller på markedet.

Klitoris stimulatorer er ikke ligesom de almindelige vibratorer, du måske kender og har prøvet før. Denne type sexlegetøj giver en mere dybdegående stimulation af hele din klitoris, så alle nervespidser og lystpunkter får opmærksomhed på én gang.

Du oplever altså en intens stimulation, som forplanter sig til hele klitoris – og det er netop dét, der er med til at give de ekstra kraftfulde orgasmer.

I samarbejde med Sinful får du et større indblik i de tre mest populære klitoris stimulatorer, der alle åbner for en verden fyldt med orgasmer.

1. Womanizer Premium

Der er absolut ingen tvivl. Vil du have det bedste af det bedste, så skal du vælge den populære Womanizer Premium, der stimulerer dig ved hjælp af pirrende og pulserende trykbølger – helt uden at komme i direkte kontakt med huden. 

Premium-modellen har en silkeblød overflade i den lækreste silikone, og med sine 12 intensiteter, smart silence, autopilot og andre fantastiske egenskaber, er den en sikker orgasmevinder hver gang. 

Du finder ikke en bedre og mere eksklusiv klitoris stimulator på markedet.

© Sinful

2. LELO Sona Cruise Sonic

Hvis du ikke vil gå efter den bedste og dyreste model med det samme, så er LELO Sona Cruise Sonic et super lækkert alternativ. 

Her får du en klitoris stimulator med cruice-control, der sørger for at intensiteten aldrig svinger op eller ned, uanset om du trykker den blidt eller hårdt mod din klitoris. Modellen her er både genopladelig, vandtæt og kommer med hele otte pirrerende intensitets niveauer, der nok skal sørge for at sende dig i orgasmehimlen.

© Sinful

3. Satisfyer Pro 2

Går du mere op i effektivitet frem for kvalitet, bør du nok kigge nærmere på Satisfyer Pro 2, som er en af de billigste modeller på markedet. 

Kvaliteten kan langt fra måle sig med den eksklusive Womanizer Premium, men den kan uden tvivl stimulere dig, som du aldrig har prøvet det før. Selvom prisen er lav, får du stadig en genopladelig klitoris stimulator med et ergonomisk design og 11 intensiteter, som kan bruges i badet.

© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.