Tag på opdagelse på egen hånd...
Tag på opdagelse på egen hånd...© iStock

Endelig alene: Sex med dig selv

Woman giver dig gode råd til "at gøre-det-selv"

28. juni 2008 af Signe Lønholdt

Endelig alene: Sex med dig selv


I Woman kan du få gode tips til, hvordan din kæreste kan hjælpe dig til at få bedre orgasmer. Men det er jo ikke altid, at der er en kæreste i nærheden, så hvorfor ikke gå på opdagelse i onani-kunstens univers på egen hånd? For når man først mestrer den, er vejen til en orgasme kortere.

For nogle kvinder er det at røre ved sig selv en klam tanke, og vi er alle blufærdige i større eller mindre omfang. Derfor er det vigtigt at gå til værks i det tempo, som du føler dig tryg ved. Er det første gang, at du skal røre ved dig selv, er det måske en god ide at være alene hjemme, så du ikke lige pludselig bliver afbrudt. Det kan nemlig være ret pinligt!

Sådan gør du

 


KOM GODT I GANG
For det første er det en god idé, at du er i godt humør inden du går i gang, og føler dig nysgerrig og parat til at udforske din krop
. Start eventuelt med et varmt bad. Lad vandet løbe ned over kroppen, og smør dig ind i sæbe. Benyt chancen til at røre og føle din krop. Bagefter kan du smøre kroppen ind i en lækker creme.

Læg dig ind i sengen. Det er vigtigt at rummet har en behagelig temperatur, og at du ligger behageligt. Tænk på noget frækt og pirrende eller læs eller se noget, som tænder dig. It's getting hot in here!

KILD, NAP OG NULR
Kroppen har forskellige erogene zoner og der er forskelligt fra person til person, hvad der tænder én.

Føl dig frem med hænderne og fingerspidserne.

Den eneste del af din krop, der i sig selv kun har en seksuel funktion, er din klitoris. Du kan stimulere klitoris med fingrene eller med en vibrator. Brug glidecreme, olie eller saften fra din skede, hvis du er fugtig nok. Du kan gnide på klitoris samtidig med, at du har en finger oppe i skeden, eller mens du rører på andre steder på kroppen - for eksempel brysterne. Der er fri leg, og det gælder bare om at gå på opdagelse og prøve så mange ting af, som du føler behov for.

Nogle kvinder kan lide blide bevægelser, mens andre er mere til at gnide hurtigt, kilde, nulre eller nappe. Du vil opleve at kønslæberne svulmer op, og dit åndedræt bliver hurtigere.

VÆRKTØJ
Hvis du rigtig er i humør til at eksperimentere, kan du forsøge dig med hjælpemidler. Det kan være de gode gammeldaws grøntsager som agurk og gulerod (husk at skylle dem grundigt af) eller noget mere avanceret elektronisk udstyr, der kan stimulere skede, klit og anus på samme tid.

Vælg den rette vibrator

Orgasmen


ORGASMEN
For at opnå en klitorisorgasme, skal du stimulere den øverste del af klitoris. Hvis du laver cirkelbevægelser med fingeren, kan spidsen af klitoris føles som en kugle, og det er lige i det område, at det magiske spot findes.

Bækkenbundsmusklen er også en vigtig faktor til at opnå en orgasme, så selv om det ikke lyder særlig sexet, er det bare med at komme i gang med knibeøvelserne.

Det kan godt tage tid at opnår en orgasme for første gang, og det er ikke sikkert, at du oplever det første gang du onanerer. Derfor skal du bare stoppe, når du ikke har lyst længere, og så fortsætte med at udforske dig selv en anden dag.

Hvis alle veninderne taler om orgasmer, kan man godt føle sig udenfor, men husk at onani også er dejligt, selv om du ikke får en orgasme.