Er det okay at knalde med dine drengevenner?

© iStock

Kære Læsere

Oftest er det sådan, at jeg bedst kan med drenge. Sådan har det altid været og sådan vil det nok blive ved med at være. Jeg har altid ment at drenge var mere interessante, og for at være helt ærlig, også sjovere at være sammen med end pigerne. Jeg har intet problem med at gøre noget ud af mig selv og se godt ud. Men så snart det kommer til alt for meget tøsesnak og pigefnidder, bakker jeg helt ud.

Grunden til at jeg oftere trives bedst med drenge, og har flest drengevenner, er at der ikke er så meget pis med dem. Tingene bliver sagt lige ud, og jeg kan være mig selv. Jeg er ikke så god til at sidde stille, der skal ske noget, og helst noget vildt. Det får jeg gennem dem. Jeg kan drikke en fadøl på under 7 sekunder, skifte et dæk og tisse stående.. med lidt god vilje. Så ja, det må da sige bare lidt om, hvorfor jeg elsker "Company of the Guys"

PRØV OGSÅ: Følg Miss Grey på Instagram - det vil du ikke fortryde

Jeg har selvfølgelig også mange dejlige veninder, som betyder lige så meget for mig som drengene. Men nu skal det så også lige siges, at de veninder jeg har valgt som mine bedste veninder også er piger med rigtig meget gang i, og som altid er med på at springe hovedkuls ud i vilde ting. Mine piger og jeg har altid haft den samme vennegruppe af drenge, så de er lidt som jeg selv er. Men jeg SKAL have lidt af det hele fra begge sider. 

Når du falder i... med dine drengevenner

Selvom at jeg ikke er meget for at indrømme det, så har faktisk været i seng med et par af mine drengevenner. Det har ikke altid været muligt at skille det helt fra hinanden, og det tror jeg faktisk er meget almindeligt. For mig, har det aldrig været akavet bagefter, da jeg plejer at kunne grine af det sammen med mine drenge, når det endelig er sket.  

Men hvorfor gør jeg det? Sorry, men det kan være svært at holde fingrene for sig selv når musikken spiller og alkoholen er kommet indenbords. Især fordi, at mine drengevenner er super lækre, og spiller musikken, så sker ting bare lidt af sig selv. God sex kan jo aldrig blive verdens undergang. 

LÆS OGSÅ: Derfor elsker Miss Lara de slemme fyre

Hvis uheldet er ude, foreslår jeg, at du griner af det

Jeg tror man skal vælge ikke at tage alting så højtideligt. Jeg ved, at jeg ikke er den eneste pige, der er faldet under for en af sine drengevenner, og det synes jeg nu ikke at man bør skamme sig over. Se det fra den positive side. Hvis man ikke har været så heldig at møde en sød fyr i byen lige den aften, så er der altid et godt knald med en du kender - og måske har knaldet før. Ikke fordi at jeg forslår at du bør knalde med alle dine kammerater, men som gode venner må man jo hjælpe hinanden. Så min holdning er altså, at der ikke sker nogen skade ved at give din bedste ven en tur i kanen. Husk, at mænd oftere tager det mindre seriøst end kvinder, så de vil helt sikkert være med på at grine af det bagefter. 

Lige på og hårdt
/Miss Lara

Nysgerrig efter flere indlæg fra Womans sexbloggere? 

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Få mere fra Miss Grey lige her

 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.