Er det okay at snage i kærestens ting?

© iStock

Kære Læsere!

Hvor går grænsen for privatliv mellem dig og din kæreste? Vi er mange der gør det, eller har gjort det, det der med lige at tage et kig ned over kærestens beskeder imens han er i bad. Men er det okay? Det nemme svar på det spørgsmål er selvfølgelig NEJ. Man skal altid respektere hinandens privatliv.

Men for mig er det ligesom med utroskab, holder du det hemmeligt for sin partner er det forkert. Har jeg en dårlig fornemmelse over min kæreste og hans beskeder, så spørger jeg ham eller forklarer ham, at jeg har en dårlig fornemmelse. Virker det? Ikke altid, men jeg føler, at det ofte gør. Der er så mange spørgsmål og usynlige grænser, når det kommer til privatliv og utroskab. Hvordan giver man du person du deler næsten alt med en følelse af privatliv? 

Mit sneak peak afslørede noget grimt

Med min eks gik jeg konstant rundt med en følelse af, at noget var forkert. Jeg valgte at tage snakken med ham og mine bange anelser blev hurtigt skubbet til side af hans afslag. Den nagede stadig og en dag ”faldt” jeg over hans facebook. NOT. Lets be real, jeg loggede på hans Facebook og brød hans tillid til mig i forhold til aldrig at udnytte, at jeg kendte hans password. Ja, det var forkert, men vi snakker altid om, hvor forkert det er at snage i hinandens privatliv, men retfærdigøres det af hvad indholdet i beskederne beviste?

Jeg fandt over 30 beviser på at min kæreste havde været mig utro igennem mange måneder. Derfor følte jeg at det var fulstændigt iorden, at jeg havde læst hans beskeder. Men hvis jeg ikke havde fundet noget, hvad så? Så havde jeg jo brudt hans tillid til mig fuldstændigt, uden han egentlig have gjort noget galt eller var klar over hvad jeg havde gjort.

Fortæl ham, at det er okay

Egentligt handler det om at kende sin kæreste. Jeg tog et valg om at min fortid med min eks ikke skulle gå ud over min nuværende kæreste og at jeg derfor ville være ærlig, hvis jeg følte at noget var forkert. Hurtigt gik det op for mig, at min kæreste nemt bliver offer for lidt omvendt psykologi – fortæller du ham at der er noget han ikke må, så er det ALT hvad han vil. Jeg fortalte ham derfor, at han var velkommen til at skrive frækt med andre piger end mig, så længe han bare fortalte mig om det – igen, for mig er fortielse det samme som utroskab. Det var som om at netop dette udsagn fra mig gjorde, at han ikke fandt det specielt tiltalende at skrive frækt med andre, nu hvor det ikke længere var ”forbudt”.

Vi har snakket meget om utroskab og mine tanker og følelser er meget lig min kærestes. Nogle gange sker der ting som ikke bør ske, men hvis vi snakker om det og ikke holder det hemmeligt i frygt for at kæresten forlader en, så opnår man et meget mere realistisk forhold.

Much Love

Miss Vanilla 

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide