Er du lesbisk, hvis du kysser med din veninde?

© iStock

Kære Læsere

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste pige her i verden, som har været sammen med en af samme køn. Jeg skammer mig ikke over det og jeg synes heller ikke det er noget, som du skal skamme dig over. Spørger du mig, så behøver det ikke at være så sort og hvidt det hele. Er du er lesbisk, hvis du har kysset på eller været sammen med en anden pige? Ro på. Sådan behøver det ikke at se ud. Det skader ikke at begynde at tænke lidt ud af boksen istedet for og få et mere nuanceret billde af debatten. Hvis du synes din veninde er lækker, og har du kysset med hende, så stop med at overtolke på situationen fordi du blev revet med af dine lyster. Tænk istedet lidt mere ud af (sex)boksen. Det vil du ikke fortryde. 

Du er altså ikke lesbisk, hvis du er lidt vild med et sæt flotte bryster

Som du sikkert godt ved, er jeg en pige, som har prøvet rigtig mange forskellige ting, når det kommer til mit sexliv. Og jeg vil bestemt ikke sige mig fri for også at have udforsket en del i den lidt mere lesbiske retning. Faktisk så synes jeg, at det har været super sjovt og helt fantastisk at få det afprøvet. Jeg har den dag i dag ingen anelse om, hvor mange piger jeg har kysset på gennem tiden, men hvis jeg skal prøve at tænke meget, meget langt tilbage, så tror jeg faktisk at jeg snavede med en af mine veninder før jeg kyssede med en fyr.

Årende gik, efterskoletiden kom og på det tidspunkt anede jeg ingenting omkring mig selv og stod midt i mine febrilske teenageår og prøvede at finde ud af, hvem jeg var og hvilket køn jeg var til. Og jeg kan huske, at nogle af de andre piger på efterskolen både kyssede, havde sex med hinanden og blev kærester.

På det tidspunkt så jeg meget sort og hvidt på det at være sammen med en af samme køn, hvilket nok har forvirret mig mere end hvad godt var. Jeg havde allerede kysset med nogle forskellige piger på efterskolen (meget uskyldigt i byen), men på samme tid havde jeg også været seksuelt sammen med fyre, hvilket jeg virkelig godt kunne lide. Tanken strejfede mig derfor: VAR JEG MON BISEKSUEL?

Jeg er til den, som jeg er forelsket i

Tiden gik heldigvis og jeg blev klogere og fandt mig selv. Jeg kan den dag i dag stadig godt finde på at kysse med piger, og har også været seksuelt sammen med en pige en gang eller to efterfølgende. Forskellen fra dengang i mine unge dage og til i dag, er bare at jeg nu har en helt anden forståelse for det at være sammen med en af samme køn. Jeg ved at jeg er til mænd og at jeg aldrig kunne undvære det at være seksuelt sammen med en mand. Det er nemlig det, som tænder mig allermest. Men derfor står der intet i vejen for lidt sjov og ballade med damerne.

Jeg er stadig ung og bestemt ikke færdig med at afprøve og udforske mine seksuelle grænser. Jeg synes generelt det er vigtigt at udforske grænser, for så finder du ud af, hvad du er til eller ikke er til. Jeg har den dag i dag mange homoseksuelle venner og veninder, som også er i et fast forhold og jeg har kæmpe respekt for at de tør stå ved den de er og tør at stå 100 procent ved den seksualitet de har. De er gode til at sige fuck omverdenen og være ligeglad med den skepsis, som de ofte møder. 

Kærlighed er kærlighed. Det er ikke noget, som du bestemmer i forhold til det køn du er sammen med. Find det menneske, som du vil give dit hjerte til - om det er en mand eller kvinde. Måske din bedste veninde. Og hvis ikke du vil give hele dit hjerte, så prøv nogle grænser af uden at tro, at du er lesbisk eller noget helt tredje. Lyst kan også bare være lyst - måske til din lækre veninde. 

Lige på og hårdt
/Miss Lara

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.