Er Tinder også dit yndlingsspil?

© iStock

Kære Læsere

Lige nu dater jeg en helt vildt fantastisk fyr, nemlig Mr. Perfect. Og hvor mødte jeg så Mr. Perfect? Jeg mødte ham selvfølgelig på Tinder. Tinder har mange gode egenskaber. En af dem er selvfølgelig, at du rent faktisk kan matche med mænd og møde dem in real. Derefter er det dit eget ansvar at finde ud af, om han er noget for dig. Det er min erfaring, at det er en god idé at afstemme forventningerne inden du ses med din date. Vil han bare knalde? Er han med på vino og lange gåture? Jeg foretrækker det første, men hvis du ikke gør, så få lige spurgt din flirt, hvad meningen er med jeres Tinderdate inden I ses. Anyways. Der er også ulemper ved Tinder. En af dem er, at du bliver afhængig af det som var det Pepsi Max (eller Cola Zero… smag og behag).

LÆS OGSÅ: Jeg skulle nok ikke have bollet hans kammerat

Er Tinder blevet det nye Snake?

Jeg husker dengang jeg havde min Nokia 3310. Det bedste ved den mobil var helt klart, at det var sejt bare at have den, og derudover, så kunne jeg bruge enormt meget tid på at spille Snake. Til dig, som har haft en 3310, så ved du nok godt hvad jeg snakker om, når jeg siger Snake. Her snakker vi om den der lange slange, som kan vokse sig større, jo flere små godter den får ned gennem svælget. Følelsen af afhængighed var en evigt tilbagevendende følelse bare efter et enkelt spil Snake. Og den følelse, kan du også få ved at ”spille” Tinder.

Min Tinder-teori

Grunden til min teori er, at jeg har erfaret, igennem mine veninder, at mange mænd (og kvinder) nyder at swipe og indkassere et hav af matches. Det er jo fint nok. Men for mange, så er det blevet et game bare at få swipet og matchet med nye flirts. Derefter sker der INTET. Da jeg selv brugte Tinder, var jeg så heldig, at Mr. Perfect var mit første match. Vi snakkede hurtigt sammen efter vi havde fundet hinanden i cyberspace og ja, vi ses stadig den dag i dag. Derfor har jeg længe troet, at det var sådan andre også brugte Tinder. Du får et match, du skriver og du mødes. Men som mine veninder oplever det, så får de sindssygt mange match og derefter er det blevet en konkurrence om, hvor mange match de kan opnå. Der er ingen som skriver sammen derefter, og selvom biblioteket af mulige kandidater er godt fyldt, så havner de bare i cyberspace-bunken af støv. Match… swipe… match… swipe. Sådan går det derudaf.

Måske skulle du ændre taktik, hvis du gerne vil have mere end et swipe?

Måske kommer det som en overraskelse for dig, men det er rent faktisk muligt at downloade et reelt spil i APPstore, som er beregnet til at spille på (ironi kan forekomme). Jeg forstår godt, at det kan være sjovt at spille Tinder, men min egen taktik var at holde mig til få swipes og satse på de få. Hvis du, ligesom mine veninder, nyder at indkassere en masse nye mulige kandidater til Tinder-biblioteket, er det måske på tide at rydde lidt ud i bunken af mænd. Jeg vil foreslå dig at fjerne ALLE de match, som du ikke skal bruge til noget, bruge din dyrebare tid på et reelt spil fra APPstore og indkasser derefter få matches på Tinder, som du mener, kunne være noget.

Har du ikke en flirt eller en kæreste lige nu, skyldtes det måske, at du bruger Tinder som jeg selv brugte Snake dengang i mine yngre dage. Så kære kvinde, skift Tindertaktikken aka Snake-maniet ud med reele match og måske vil du rent faktisk finde din næste kærlighed ved dit næste swipe! Det gjorde jeg selv!

Miss Lara! 

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide