Par kysser hinanden
Sæt fokus på fræk leg og mere intimitet. © Getty Images

3 erotiske brætspil til parforholdet

Mangler du og din partner inspiration til nye og frække oplevelser, som I kan prøve sammen?

23. marts 2020 af Sinful

Det er desværre ikke ualmindeligt, at par der har været sammen længe oplever en tendens til at sidde fast i den samme rille, når det kommer til udfoldelserne i soveværelset. Heldigvis findes der masser af spændende muligheder for at få mere romantik og erotik ind i parforholdet, der kan lede til flere frække oplevelser med hinanden.

En af de mest populære tendenser lige nu er erotiske spil til par. De kan være med til at sætte fokus på fræk leg og mere intimitet mellem begge parter i parforholdet. Nogle erotiske spil indeholder fysiske opgaver, som I skal udføre på hinanden, mens andre er baseret på samtaler og følelser. Det handler derfor om at vælge det spil, der giver bedst mening for jeres parforhold.

Vi har kigget på det store udvalg af erotiske spil hos Sinful og udvalgt tre forskellige varianter, der lægger op til en romantisk aften med lange snakke om frække fantasier og hede oplevelser.

1. Fifty Days Of Play

Har du læst hele Fifty Shades of Grey-trilogien med stor fornøjelse, så er dette spil med sikkerhed noget for dig. Fifty Days Of Play er nemlig inspireret af de erotiske bøger og der er i den grad lagt op til flere timers fræk underholdning. 

Spillet har hele 50 små konvolutter, der indeholder stimulerende lege, intime og romantiske opgaver, samt erotiske og forførende overraskelser. Konvolutterne har fem forskellige farver, der indikerer, hvem der skal være dominant, hvem der skal være lydig og hvilke frække eventyr I skal ud på sammen. Derfor er Fifty Days Of Play ideel til par, der gerne vil inspireres til nye, frække lege og endnu flere måder at nyde hinanden på.

Fifty Days Of Play
© Sinful

2. Monogamy 

Med det testvindende brætspil, Monogamy, er der lagt op til en aldeles fræk og romantisk aften. Det er derfor en god idé at åbne en flaske rødvin og tænde nogle stearinlys, allerede inden i går i gang med spillet.

På de medfølgende spillekort finder I frække udfordringer og intime spørgsmål, der leder jer igennem hele spillet, som til sidste afsluttes i en hed fantasi. Spillet når nemlig sit klimaks, når vinderen til allersidst skal gøre én af de mange fantasier fra kortene til virkelighed. 

Men inden I når så langt, bliver I udsat for forførende, frække og sjove udfordringer, der vil få smilet frem på læberne og samtidig åbne op for helt nye sider af jer selv. Monogamy passer perfekt til romantisk lørdag aften eller en regnfuld søndag formiddag.

Monogamy
Monogamy © Sinful

3. Erotic 4 Real

Vi slutter af med en af de mest populære, erotiske brætspil på markedet i Danmark. Erotic 4 Real er et kombineret samlivs- og erotikspil til par, hvor der ikke kun er fokus på sex, men også følelser og moral. 

Spillet har ingen vinder eller taber, da det i højere grad handler om at være ærlige og derigennem åbne op for jeres følelser, lyster og fantasier. 

I bliver udsat for forskellige erotiske opgaver og en række spørgsmål, der undervejs kan give anledning til både fnisen, røde kinder og vilde lyster. Det romantiske brætspil er ideelt til par, der gerne vil lære hinanden endnu bedre at kende og har glemt romantikken i en travl hverdag. Erotic 4 Real er desuden på dansk, hvilket kan være en stor fordel.

Erotic 4 Real
© Sinful
Erotic 4 Real
© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.