Dyt dyyyyyt!
Dyt dyyyyyt!© iStock

Få mere sjov ud af dine bryster

Sex bliver både bedre og frækkere, hvis du bringer pigerne med ind i legen - læs her hvordan

28. maj 2010 af Rikke Hovn Poulsen

Få mere sjov ud af dine bryster

Boing-boing!

Dine bryster er et par frække madammer: De sidder bare der og vipper og tiltrækker sig opmærksomhed fra alle heteroseksuelle hankønsvæsner i en radius af 875 meter.

Men babserne kan faktisk mere end at vende hoveder og give mad til små bebser; de kan også give dit sexliv helt nye og frække dimensioner, hvis du husker at tage dem med i legen.

Klik videre på de næste sider og lær seks bryst-tricks, der helt sikkert vil give en masse ekstra uh og ah ude i de små hjem. Det bliver både sjovt for dig og ham, kan vi godt love.

God fornøjelse!

Omfavnelse med bonus

Din hjerne udskiller kemikalier helt automatisk, hver gang din lover rører ved dine boobies - blandt andet det skønne stof oxytocin, der giver dig følelsen af nærhed og intimitet med din partner. Og jo mere, hans krop kommer i kontakt med dine babser under sex, jo bedre.

Du kan maksimere denne effekt på flere måder:

  • Når du sidder ovenpå: Få ham til at sætte sig op og lægge sine arme om din hals, så dine forlygter bliver presset ind mod hans bryst.
  • I missionæren: Hold om ham og træk ham ned mod dig, så dine brystvorter strejfer imod hans brystkasse. Fokusér på jeres åndedræt - prøv at trække vejret nogenlude i takt.

Dril damerne

Du er helt sikkert godt klar over, at mænd kan få stådreng på bare ved tanken om sex - men vidste du, at du også kan få stive brystvorter helt uden at røre ved dem? Den er god nok: Alene udsigten til dejlige berøringer kan få det til at krible skønt dernede.

Få din kæreste til at røre forsigtigt ved dig midt på brystkassen - altså ikke på selve babelutterne, men lige ovenover. Nu skal han meget blidt lade det yderste af fingerspidserne løbe i små cirkler ned mod bystvorterne og i hele området på dit bryst - men altså uden at røre det allerhelligste. Denne form for berøring stimulerer de bittesmå hår og sarte nerveener, som sidder i området.

Vi garanterer: Det giver gåsehud på den gode måde!

Opdag nye nydelser

Det kan godt være, din mand er lidt af en håndværker - men prøv at få ham til at bruge noget andet end de bare næver for en gangs skyld.

Der er ikke noget, der kan vække et par halvsovende brystvorter op til dåd som en helt ny oplevelse. Så få din kæreste til at eksperimentere lidt med at forkæle dine bryster med forskellige stoffer og materialer under sex: Følelsen af blødt satin, frække fjer, flydende bodylotion eller iskoldt glas mod dine nipples vil sende vellystne chokbølger gennem hele din krop.

Husk også at bruge hele hans krop til at stimulere dine bryster med. Pres babelutterne ind mod hans svedige ryg eller lad dem svinge sig i al deres pragt og herlighed hen over hans ansigt og udforsk hans næse, kindben og læber med dine brystvorter. Og glem heller ikke at lade hans diller og dine babser lege lidt sammen - de er jo så gode venner...


Den nye, erogene bryst-zone

Brystvorterne har det med at stjæle rampelyset, når der er fokus på det område - men det er synd, for de er i virkeligheden ikke det mest sensitive område dernede! Faktisk er det huden lige over areola (det farvede område omkring selve vorten) der burde spille den helt centrale hovedrolle i bryst-showet. Undersøgelser viser nemlig, at det er her, det er allerdejligst at blive rørt for de fleste kvinder.

Få din sengepartner til at køre en isterning lige over brystvorten - sådan cirka fra 'klokken ti' til 'klokken to' i forhold til vorten. Og hvis det skal være rigtig godt, skal han puste varm luft på bagefter - mmm...

Når I ligger i missionærstillingen, kan du få ham til at lade sin tungespids køre i små cirkler i samme område. Langsomt skal han bevæge sig ned mod dine brystvorter. Presset fra hans tunge vil aktivere de bittesmå muskler lige under overfladen, der gør vorterne stive - og når først der er langt lys på, kan han give sig til at bearbejde det.

Bliv våd!

Et af de frækkeste forspil, der findes, er at tage et lækkert bad sammen - det varme vand gør din hud mere sensitiv og følsom over for berøringer. Få ham til at sæbe dine bryster grundigt ind i en eller anden form for skummende sæbe. Følelsen af hans fingre, der glider hen over dine våde boobies, skal nok tænde godt og grundigt op under jer begge.

Prøv også at eksperimentere lidt med brusehovedet mod dine balloner - især hvis du er indehaver af et af de nymodens instrumenter med forskellige massage-indstillinger. Det kan komme til at føles riiiiiiiigtig dejligt!

Rør ved dig selv

Du er sikkert vant, til at manden rører ved dine bryster under sex - men har du selv prøvet at gøre det samme? Mange kvinder glemmer at røre og nyde deres egen krop, og de går glip af en masse!

Prøv at kærtegne dine egne boobies næste gang, du er i seng med en mand. Mærk, hvordan de hopper og bevæger sig sammen med dig, og rør og niv lige præcis de steder, du ved, der virker (hvis ikke du ved, hvor det er, så find ud af det på egen hånd først, næste gang du onanerer). Især når du sidder ovenpå kan det være rigtig frækt at lege med pigerne - både for dig og for ham at kigge på.

Hvis du har små bryster og derfor ikke bryder dig om at trække ekstra opmærksomhed til området, skal du huske på, at dine bryster vokser med op imod 25 procent, når du bliver seksuelt ophidset.

Der er lagt i kakkelovnen til den helt store brystgalla!

Her er mandens erogene zoner.