© iStock

Få sex som i Fifty Shades

Er du klar til at lege lidt med bondage? Woman guider dig til kinky sjov med kæresten

6. februar 2017 af Mette Andrea Boesgaard

Har du (ligesom resten af verdens kvinder) læst Fifty Shades - Fanget; den erotiske roman om uskyldige Anas erotiske eskapader i bondage med den hotte forretningsmand Christian? Eller har du bare lyst til at lege kinky julelege med din kæreste med reb, bind for øjnene og måske et smæk eller to i rumpen? Så læs med her, hvor Woman guider dig til fræk bondage-sex....

(Køb Fifty Shades her)

Hvorfor er bondage frækt?

 

© iStock

Folk er tiltrukket af bondage af flere forskellige årsager. Nogle tænder på at blive bundet, fordi de så kan fokusere fuldstændigt på at nyde uden at skulle tænke på at give. Andre kan lide at blive bundet eller få bind for øjnene, fordi de synes, at det gør de øvrige sanser skarpere og dermed sexen mere intens. Atter andre kan godt lide fornemmelsen af at have magt og se den effekt, de har på deres partner. Men uanset hvorfor du eller din kæreste tænder på det, så handler bondage om leg og nydelse, at give og tage - og at gøre det på en måde, så I begge to finder fornøjelse i det!

Sådan bringer du emnet på bane

Hvis du gerne vil lege med bondage, skal du ikke bringe emnet op, mens I er i fuld gang på lagenerne! Det er seriøst brud på jeres tillid til hinanden, hvis den ene af jer pludselig klapper den anden i måsen eller begynde at kommandere den anden rundt. Så tal grundigt om det, inden I går i gang.

Er det dig, der har fantasien? Så fortæl ham om den i ro og mag i en ikke-sexrelateret sammenhæng (og langt væk fra dobbeltsengen!). Vær klar over, at det kan virke skræmmende på ham, at du har lyst til at have magt eller måske endda slå eller blive slået, og så kan tanken om at blive bundet eller få bind for øjnene være angstprovokerende. Hvis din lyst er inspireret af Fifty Shades, kan du måske lade ham læse lidt i bogen, for at få ham til at forstå din lyst; find de scener frem, der tænder dig, hvis han ikke har lyst til at læse hele trilogien. Det giver også ham en god ide om, hvad der tænder dig. Og tal så sammen om, hvorfor det tænder dig, hvad du er vild med, og hvad du håber at få ud af det, hvis I kaster jer ud i bondage. Lad ham stille dig en masse spørgsmål og forsøg at svare på dem.

Er det ham, der pludselig bringer bondage op? Så gå ikke i panik - og lad være med at grine af ham eller gøre nar af ham, det er ødelæggende for jeres tillid til hinanden. Sig hellere ærligt, at du lige skal fordøje den oplysning, og vend så tilbage og snak mere med ham om det senere, når du har sunket informationen. På den måde er I begge to er klar over, om fantasien skal gøres til virkelighed og hvordan, inden I kaster jer ud i det.

Lav jeres egne regler

Når I er blevet enige om, at det skal være jer to og bondage, er det på tide at sætte reglerne for jeres sexlege op. I Fifty Shades udfærdiger den sexede Christian Grey ligefrem en kontrakt til Ana - så udførligt behøver I ikke at gøre det. Men fortæl hinanden, hvad I hver især vil gå med til og hvad der helt sikkert er over jeres grænser. Jeres fælles regler og grænser for den kommende leg er hellige, og I må aldrig under nogle omstændigheder bryde dem i løbet af jeres leg!

En anden ting, I skal blive enige om, inden I går i gang, er et stop-ord. Et stop-ord er et ord, I til enhver tidspunkt kan sige for at afbryde legen. Lad være med at vælge ord som ”nej” og ”ikke mere” - det kan I godt komme til at sige i løbet af legen, uden I egentlig virkelig mener det. Vælg noget, der er helt uden for kontekst - i Fifty Shades bruger Christian og Ana ordene rød og gul - så der ikke er noget at tage fejl af, når I siger ordet. Bliver stop-ordet sagt, skal den anden øjeblikkeligt stoppe og løsne den passive partner.

Sidst, men ikke mindst, skal I bestemme, hvem af jer, der skal dominere, og hvem der skal være den underkastede. Skift mellem rollerne, så I prøver begge ting, i det mindste så længe I er på forsøgsstadiet. Både det at have kontrol og at overgive sig er utroligt store turn ons. Og først når I har prøvet begge dele, ved I hver især, hvilken rolle I bedst kan lide at udføre.

Det skal I bruge

© iStock

I behøver ikke styrte ud og købe legetøj i dyre domme, så længe I er i den fase, hvor I eksperimenterer lidt for at se om bondage er jer. Det gør det også lidt mindre skræmmende at starte med et tørklæde, frem for at en af jer hiver hele arsenalet af læderpiske og håndjern frem. Og så er der noget utroligt frækt ved at bruge ting, I allerede har, til sexlege - tænk bare på, hvor opstemt Ana bliver af at se Christian med det slips, han har brugt til at binde hende.... 

Alt efter, hvad I skal, kan I bruge nylonstrømper, slips, snørebånd og tørklæder. Husk altid at sikre jer, at den, der bundet eller har bind for øjnene, ikke er ukomfortabel, når I går i gang. Bånd må ikke snære, kradse eller lukke for blodforsyningen, og den passive skal kunne trække vejret til enhver tid.

Inden I går i gang, skal I også lave jeres soveværelse lidt sexet, så det passer til jeres nye lege. Nej, I behøver ikke et rødt smertekammer med alskens udstyr som i bogen, men et romantisk eller tøset soveværelse med puder, blonder, blomster eller bamser duer ikke til jeres lege. Det skal være voksent og sexet rum. Dæmp lyset, fjern billeder af familiemedlemmer og investér eventuelt i satin-sengetøj - det er nok!

Bind ham

© iStock

Sæt dig overskrævs på ham og løft hans hænder over hans hoved. Bind hans arme - enten til hinanden eller til sengegærdet. Når du binder ham, så snør slipset / rebet / tørklædet om hans underarme frem for håndleddene, hvor det godt kan gnave. Pas på ikke at binde for stramt - det kan lukke for blodforsyningen til hænderne, og intet er så træls som at skulle stoppe, fordi hans hænder sover! Du skal bare stramme båndene nok til, at du forhindrer hans hænder i at glide igennem. Det vigtigste er nemlig ikke, at han er snøret godt fast, men at han forstår beskeden: "Du rører dig ikke - og jeg bestemmer!"

 

Nu kan du gøre lige hvad du vil med ham. Tir ham, pir ham. Slik ham fra top til tå, stryg over hans krop med dine hænder, din krop, dit hår, pust blidt på hans erogene zoner. Pointen er, at du skal tirre ham, indtil han er lige ved at komme - og så stoppe! Du skal altså være god til at aflæse hans kropsprog. Du skal dog lade ham komme på et eller andet tidspunkt, men det er dig og kun dig, der bestemmer hvornår og hvordan!

Fordele for dig: Du har fuld kontrol over ham - og du kan se, hvilken magt du har over ham!

Fordele for ham: Han skal bare tage imod og nyde - uden krav, uden forventninger. Det er superfrækt!.

Giv ham bind for øjnene

© iStock

En let måde at tage jeres sexleg til næste niveau er ved at give din kæreste et bind for øjnene, mens han er bundet. Nu kan han hverken røre sig - eller se noget. Så han er altså helt i din magt....

Du behøver ikke noget fancy udstyr for at give ham bind for øjnene - et blødt og behageligt tørklæde, der ikke kradser, duer fint. På sigt kan du også investere i en ægte blindfold. Sørg for at binde det, så det er behageligt for ham, og han stadig kan få luft. Og tir ham så alt hvad du kan med hele din krop (og gerne også dine ord), indtil han ikke kan mere...

Fordele for dig: Du bliver mere fri, fordi han ikke kan se dig.

Fordele for ham: Alle hans sanser er skærpede, fordi han ikke kan se noget, så i stedet smager, hører og føler han bedre. Og så er der den utrolige forventning om, hvad der nu skal ske...

Spank ham

 

© iStock

Et velvalgt slag, lige når han (eller du) er ved at komme, kan faktisk fremkalde eller endda forstærke en orgasme. Så der er god grund til, at spanking er turn-on...

Når du første gang skal spanke din mand (eller han skal spanke dig), så brug hånden - på den måde undgår du skader. Vil du prøve mere avanceret og /eller kraftfuldt udstyr, så brug bagsiden af en hårbørste eller en fluesmækker, eller du kan købe en lille pisk eller spanking paddle særligt til formålet. 

Det bedste sted at spanke er måsen! Den er let at gå til, og så kan den klare slagene, uden modtageren kommer til skade. Tilmed kan det være meget ophidsende at se dit håndaftryk - dit mærke - på hans bag. Husk: Du må ALDRIG slå ryggen over ballerne, da du kan ramme forkert og skade nyrerne! Du må heller aldrig slå i ansigt og hoved.

En god start er et klask i numsen på ham, lige når han er ved at komme (hvis I har talt om at prøve det først! Husk altid at advare ham inden). Prøv det i forbindelse med et håndjob eller et blowjob (note to self: Tag hans tisser ud af munden INDEN du slår!). Du kan også bruge en lille pisk med frynser til at pirre og slå ham med. Den bedste stilling til at spanke er den klassiske stilling med ham over knæet, mens du slår ham i numsen. Det giver en tæt, fysisk kontakt og er stærkt erotisk. Du kan også bede ham lægge sig på sengen med ansigtet nedad og to-tre puder under ham og spanke ham i rumpen.

HUSK:

* Hvis han er bundet, mens du spanker ham, så vær opmærksom på, at han ikke er bundet så stramt, at han ikke kan tage fra med armene, hvis han mister balancen.

* Du må ALDRIG spanke en anden med hastværk, i vrede eller uden at tænke på konsekvenserne - fokus er, at din partner er sikker og nyder det, du gør ved ham!

Fordele for dig: Du er i den grad boss nu - og han ved det!

Fordele for ham: Det kan give orgasmen en helt ny dimension, når den bliver parret med et velanrettet klask i numsen.

Mere avanceret leg

Udstyr

© Sinful.dk

En let måde at spice jeres leg op er ved at indføre noget kinky legetøj. Der findes masser af inspirerende legetøj på markedet - lige fra helt uskyldige fjerkoste og massageolie til reb, piske, brystklemmer, kinky kostumer og meget meget mere. Gå på opdagelse i online sexbutikker og find ting, der kan bruges i jeres erotiske leg.

Lys, der bliver til massageolie, når det bliver tændt. Perfekt til kinky leg! 89 kr hos sinful.dk
Køb det her

 

Straf og leg

Bondage handler i høj grad om leg og disciplin, og et godt element at lege med er straf - hvad enten straffen er, at den underkastede får smæk eller ikke får orgasme lige nu! Den dominerende kan for eksempel beordre den anden til at give ham / hende et blowjob, ikke måtte sige en lyd, selvom han / hun har lyst til at jamre af fryd eller den underkastede skal balancere en kugle på brystkassen, mens han / hun får et blowjob (og kuglen må ikke ryge af). Bondage skal være en fornøjelse for jer begge, og leg med straf og belønning giver jer rig mulighed til at udfordre hinanden.

Gode råd og forholdsregler

  • Hvis der er noget, du ikke har lyst til at gøre, så sig fra! Lad dig ikke skræmme eller lokke til noget, du har lyst til. Det er ALTID og på ethvert tidspunkt i legen ok at skifte mening og sige nej!
  • Lad være med at have bondage-sex med en, du lige har mødt! Uanset hvor charmerende han er, så aner du ikke, hvor pålidelig han virkelig er - når han først har lænket dig til sengen....
  • Lad være med at binde nogen om halsen, med mindre det er med et halsbånd, der er specialfremstillet til formålet. Der er en stor risiko for at blive kvalt! Gag balls er også farlige i uøvede hænder. Pas i det hele taget på avanceret udstyr og afprøv det, inden du kaster dig ud i leg, så du ved, hvordan det virker.

  • Du må aldrig lade være din partner være alene, hvis han (eller hun!) er bundet. Den, der har kontrollen, skal altid sørge for, at den, der er bundet, har det godt, trækker vejret og ikke pludselig mister følelsen i lemmerne, fordi de er bundet for stramt.
  • Pas på med at indtage alkohol og medicin før bondage - selvom det måske umiddelbart booster dit mod, kan det være en sikkerhedsrisiko i legen, fordi I går længere, end I egentlig har lyst til.
  • Husk: Du skal stadig have sikker sex... Så på med kondomet!

Læs mere fra samme kategori