Kvinde i seng
Du kan forbedre dine seksuelle oplevelser med en trænet bækkenbund. © Getty Images

Få et bedre sexliv med en stærk bækkenbund

Sæt fokus på den intime træning med effektive hjælpemidler, der giver en trænet bækkenbund og forbedrer dine seksuelle oplevelser

29. marts 2020 af Sinful

Du skal huske dine knibeøvelser! Den sætning har du sikkert hørt tusindvis af gange før, men hvorfor er det lige, det er så vigtigt?

Med knibeøvelser træner du bækkenbundsmuskulaturen, som er med til at beskytte dig mod mange forskellige skavanker i løbet af livet. En trænet bækkenbund hjælper dig blandt andet med at holde på vandet, hvilket kan være et problem hos mange kvinder, men især hos gravide og kvinder der har født.

En anden fordel ved en veltrænet bækkenbund er, at den kan give dig langt bedre seksuelle oplevelser. En stærk bækkenbundsmuskulatur giver nemlig øget følsomhed, og du vil derfor have nemmere ved at opnå klimaks, når du har sex eller onanerer. Du kan desuden opleve en øget seksuel lyst og orgasmer, der føles endnu mere intense end du er vant til.

Kom i gang med den intime træning

Det anbefales, at kvinder laver bækkenbundsøvelser regelmæssigt. Du kan træne din bækkenbund ved hjælp af almindelige knibeøvelser, men du kan også bruge bækkenbundstrænere eller bækkenbundskugler, som er to populære alternativer.

Her får du, i samarbejde med Sinful.dk, tre bud på sjove og effektive hjælpemidler til bækkenbundstræning, der giver øget følsomhed og bedre seksuelle oplevelser i dobbeltsengen.

1. Elvie Kegel

Den prisvindende model, Elvie Kegel, er din nye personlige træner. Her får du en app-styret bækkenbundstræner, der både er effektiv, sjov og nem at anvende til din intime træning. Du skal blot indsætte den fleksible silikone tracker, tilslutte app’en og derefter følge de simple instruktioner, som du modtager på din smartphone.

I app’en får du forskellige øvelser, der er designet som små spil, hvilket gør bækkenbundstræningen til en leg fremfor en pligt. Det er også i app’en, du kan følge dine fremskridt og løbende få feedback, så du ved, hvornår du kniber rigtigt. Det sikrer, at du opnår de bedste resultater med din bækkenbundstræning.

Elvie Kegel bækkenbundstræning
© Sinful

2. Sinful Kegel Exerciser Boks

Bækkenbundskugler er designet til at hjælpe dig med at finde dine muskler i bækkenet og træne dem mere effektivt i forhold til almindelige knibeøvelser. I Sinful Kegel Exerciser Boks er alt det, du skal bruge for at få en behagelig og succesfuld oplevelse med din bækkenbundstræning. Den smarte boks indeholder tre bækkenbundskugler i forskellige størrelser og vægtklasser, så du løbende kan intensivere og tilpasse din træning.

Der medfølger desuden en økologisk glidecreme, som du kan bruge til indføring af kuglerne, en økologisk sexlegetøjsrens, der sikrer en effektiv rengøring og en inspirerende A-Z guide, som på en legende måde guider dig igennem din bækkenbundstræning, så du opnår de bedste resultater.

Sinful Kegel Exerciser Boks bækkenbundstræning
© Sinful

3. La Gemmes Yoni Æg Jade

Der findes mange kvinder, der endnu ikke kender til jadeæg og de mange fantastiske egenskaber, der medfølger dette vidunderprodukt – og det er en skam. Med jadeæg kan du nemlig komme i kontakt med din feminine energi og samtidig styrke din bækkenbund på en helt ny måde.

Jade en udrensende sten, der kan løsne spændinger i både underlivet og i dit sind. Det siges også, at de kan fjerne giftstoffer fra kroppen i eksempelvis nyrer, blære og livmoder. La Gemmes Yoni Æg Jade findes i tre forskellige størrelser, som alle er håndlavet og fremstillet i 100 procent jade. Husk! Jo mindre ægget er, jo sværere er det at mærke og holde oppe. 

La Gemmes Yoni Æg Jade bækkenbundstræning
© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.