Få mænds svar på de sexspørgsmål, det kan være svært at stille ansigt til ansigt

3 mænd, 6 spørgsmål, utallige aha-oplevelser

24. oktober 2016 af Redaktionen

Det kan være svært at vide, hvilke tanker der går igennem en mands hoved, når det kommer til sex. Du har selvfølgelig den mulighed, at du kan spørge ham, men nogle gange er det lettere sagt end gjort...

Derfor har vi lokket tre mænd til at svare på nogle af de sex-spørgsmål, som vi kan have allersværest ved at få over vores læber, når vi sidder face to face. 

Se deres svar herunder.

1. Hvad tænker I, når I kommer hjem og ser, at vores bryster er anderledes uden bh?

Anders: “Det har jeg generelt ikke noget problem med, men jeg kan godt føle, at en push-up-bh er falsk markedsføring. Jeg kan virkelig blive overrasket over forskellen. Men skæve bryster tænker jeg ikke over.”

Mikkel: “Det kommer an på, hvordan hun ellers ser ud. De skal helst passe til kroppen.”

Mikael: “Jeg synes, det er ret normalt, at brysterne sidder anderledes, når hun har taget bh’en af. Det er ikke noget, jeg bekymrer mig om – bryster er uimodståelige lige meget hvad. Så længe hendes bryster er naturlige, og jeg må røre og slikke dem, er jeg glad.”


2. Jeg vil gerne have, at min kæreste slikker mig. Hvordan siger jeg det til ham?

Mikael: “Sig til ham, hvad du gerne vil have, og så er jeg ret sikker på, du får det.”

Anders: “Det kommer an på, hvordan han er. Med mig skal du bare tage kontrollen og sige: ‘Slik mig!’ under forspillet. Selvom det måske kan være en grænseoverskridende sætning at sige.”

Martin: “Ja, du kan sagtens sige det, mens I ligger der. Han skal bare i gang!”

3. Føles fisser forskelligt?

Martin: “Jeg kan godt mærke forskel. Nogle er dybere, større eller smallere end andre.”

Anders: “Ja. Det handler om, hvordan kvinden bruger underlivet og bevæger sig. Der er forskel på en kvinde, der ved, hvad hun laver, og en, der ikke rigtigt foretager sig noget.”

Mikael: “Jeg tror ikke, jeg ville kunne kende forskel på dem, jeg har været sammen med, hvis jeg skulle blindteste dem.”

4. Hvad gør I, hvis I er sammen med en kvinde, som er dårlig i sengen? 

Martin: “Jeg siger ikke, at hun skal gøre noget bedre. Det er synd, hvis hun selv synes, det er godt.”

Anders: “Det er virkelig ikke en mands hedeste sexdrøm at være sammen med en kvinde, der ikke har styr på det. Sker det, må jeg tage kontrollen, så hun ikke skal gøre så meget.
Men jeg siger det ikke. Det er ikke fair, synes jeg.”

Mikael: “Jeg finder ret hurtigt ud af det, hvis hun er uerfaren. Så tager jeg den med ro og forsøger at få hende til at slappe af. Og hvis vi overhovedet ingen kemi har i sengen, er sandsynligheden for, at vi ses igen, ret lille!”

5. Kan en kvinde være for våd? 

Martin: “Næ, det tror jeg egentlig ikke. Det er nemmere, hvis hun er det. Hvis jeg slikker hende, kan jeg godt blive overvældet, hvis hun er meget våd, men så ved jeg, at jeg gør det godt.”

Mikael: “Modstanden kan føles mindre, hvis hun er meget våd, og så kan det blive sværere for mig at komme. Men da sex er andet end at køre pikken ind og ud, kan det godt være en fordel, fordi sex-akten på den måde kommer til at vare længere.”

Anders: “Det er ikke et problem, synes jeg. Hellere våd end tør!”


6. Har I nogensinde faket en orgasme?

Mikael: “Nej, det er der ingen grund til! Hvis jeg ikke kan få en orgasme, eller min erektion falder, så er det bare sådan, det er den dag, og så må jeg kvittere ved at gøre ting for hende i stedet for og selv droppe at komme.”

Anders: “Nej. Det er sgu også lidt svært at gøre som mand.”

Martin: “Jeg har faktisk én gang ladet, som om jeg var kommet, fordi det ikke var godt. Hun hverken sagde eller gjorde noget.”

Artiklen er tidligere blevet bragt i magasinet og er skrevet af Benedikte Brix.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide